Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam ti drugar kolku ima igrano vo online oblozuvalnicite i nz sto igras ako igras samo top5 ligi togas ok e ama ako igras slabi ligi i ako imas profit ke ti kastrat akaunti postojano.Edinstveno koj ne mi blokiral akaunt do sega e betfair.
Eve jas igram veke godina dena na 1xbet ni me limitirale nisto.. Plus igram i na slotovite pred mesec dena zedov dzekpot 250$ pak ne me blokirale.. Site isplati se ok i navremeno .

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Na slotovi ne sum igral nikogas za oblozuvanje kazuvam gledam i po forumi deka site imaat problemi so 1xbet..

Na slotovi ne sum igral nikogas za oblozuvanje kazuvam gledam i po forumi deka site imaat problemi so 1xbet..
Па и од обложување до сега сум немал проблеми .. секогаш ми исплаќале нит ме лимитирале ништо .. еднаш ми исплатија по грешка 2 пати по 3000 денари на сметка .

има некој искуства или потслушнато дали блокираат на сајтот на лотаријата 2win откако добиле поголеми облози или биле добитни подолг период ?

И дали може да се депозира преку сккри/нетелер
Не.[DOUBLEPOST=1511392040][/DOUBLEPOST]
има некој искуства или потслушнато дали блокираат на сајтот на лотаријата 2win откако добиле поголеми облози или биле добитни подолг период ?
Па и не се кладам на поголеми облози до 15 000 максумум сум ставил на оваа 2вин. Само сум приметил на помаливе лиги ретко даваат да стајш преку сто евриќи. Мене два пути ми лемитираа коа сакав преку сто еура да ставам на утакмици од тие лиги.

Последно уредено:
upload_2017-11-24_8-40-55.png

само бет365 ја дава играта GOAL LINE или има и други.............не можам да најдам

Се извинувам имам картичка на комерцијална и сега ми вика неможи Withdraw со картичката само Banktransfer . Океј ке биди ке можи да се повлечат и со Banktransfer без да има некој компликации?
Aкаунтот е на Bet365 инаку.

Последно уредено:
На мене во комерцијална ми земаа голема провизија еднаш не знам зошто ама многу поголема провизија од колку дирекно на картичката во уни банка.

Се извинувам имам картичка на комерцијална и сега ми вика неможи Withdraw со картичката само Banktransfer . Океј ке биди ке можи да се повлечат и со Banktransfer без да има некој компликации?
Aкаунтот е на Bet365 инаку.
moze , ja povlekov 200 eura pred 2 nedeli preku bank wire:)

Не можам да депонирам средства на бет365 со картичкава на стопанска банка дебитна е мастеркард.Дали постои некој друг начин да депонирам средства знам дека имаа опции со скрил нетлер ама никогаш немам работено со ова па незнам како одат работиве помош?

Да ми објани некој дебитна имам од нлб , и на сметка некој 500 денари.. Направив акаунт на бет е сега за да играм требало да одам во банка да ставам лимит некој.. ? Морам то или не е задолжително[DOUBLEPOST=1511809013][/DOUBLEPOST]И дали мора да имам акаунт на скрил за да подигнам пари или не мора

Последно уредено:
Да ми објани некој дебитна имам од нлб , и на сметка некој 500 денари.. Направив акаунт на бет е сега за да играм требало да одам во банка да ставам лимит некој.. ? Морам то или не е задолжително[DOUBLEPOST=1511809013][/DOUBLEPOST]И дали мора да имам акаунт на скрил за да подигнам пари или не мора
Ништо од тоа .. само ставај си пари и терај ни лимит ни ништо !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom