Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па чим пишал не можит неможит значит .. од стопанска со дебитните не можеше ни газот да си го избришиш нормално дека се пластични како и сите други .. имаше издаваа една виза интернет картица со неа можеше на интернет да се плаќа.Од дебитна на стопанска да префрлам на нетлер дали можи?Оти пред неколку страници некој пишал не можи
Немај гајле вади си од нлб не блокираат ништо тие.Една иформација, ако може? Се обложувам онлајн веќе со години користев дебитна картичка од Sparkasse банка, од овој месец веќе неможам да направам депозит во ниедна онлајн обложувалница, зборнав со подршка од банката и ме известија дека е забрането онлајн овложуванје (што нормално знаев), ама сепак можев да се оложувам. Она што ме интересира е дали со НЛБ дебитна некој има проблем и ми треба мислење од некој што извршил депозит барем овој месец зошто во предходно се можеше и со Sparkasse...
Пробај со skrill, немав проблем јас.2 дена пробувам да префрлам пари од нетлер на бетфаир и неможи па не можи,а се направив како шо треба и верификација и google Authentication со апликацијата и пари имам на нетлер ама никако да се префрлат на бетфаир.Помош од некој?
А на париве на нетлер шо да му прам? Можат да се префрлат од нетлер на скрилПробај со skrill, немав проблем јас.
можат, имаш опција на скрил да направиш депозит со нетелерА на париве на нетлер шо да му прам? Можат да се префрлат од нетлер на скрил
zaso mora na betfair , prebaci na bet365 ,Сеуште не можам да префрлам пари од Neteller na Betfair а имам средства се правам како шо треба и неможи упм нека фати.Како причина ми пишува Insufficient balance
Пробав и таму и на 1xbet и нигде не можи а се е како шо треба и пари имам доволно и верификуван акаунтот и неможиzaso mora na betfair , prebaci na bet365 ,
taa sifrata so ja pisuvas za da mozes da prebaces pari mozda ne ti e tocna , ne gledam drug so moze da bideПробав и таму и на 1xbet и нигде не можи а се е како шо треба и пари имам доволно и верификуван акаунтот и неможи
Преку 50 пати пробав,сите бројки се точни и Account ID и Secure ID и со Authentication Code со апликацијата шо е и неможи нерви искинав. Ми пишува Your transaction was Declined Reason-Insufficient balance а имам пари на акаунтот и не знам во шо е проблемотtaa sifrata so ja pisuvas za da mozes da prebaces pari mozda ne ti e tocna , ne gledam drug so moze da bide