- Член од
- 9 април 2007
- Мислења
- 1.279
- Поени од реакции
- 982
денес ми симиња со 400 максимум а паѓаше и до 10,таква е моменталната реалностА постојан ли е барем, има (чести) прекини?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
денес ми симиња со 400 максимум а паѓаше и до 10,таква е моменталната реалностА постојан ли е барем, има (чести) прекини?
вцера кај еден другар што има потпишанио договор за дуо ехтреме дошле некои од тхоме да му ја тестираат линијата.што пропуштам тука,каква врска имаат тхоме со линијата кога другарцево веке се префрла на друг оператор?кај мене усте не дошле и не ми е јасно сто к*р бара тхоме кога се префрламе на друг оператор да тестира линии?нема логика ова.а оннет усте не ми се ни јавиле да одам да ја земам опремата сварно го тупат и они преку к*р и од двата оператори више не се знае кој пие кој плака нек се гонат у три пизде материну не работат ко бавча
Па со оглед дека Т-Хоме не планира да не пушти на друг оператор да се префрлиме ке доаѓаат ке тестираат брзини.Гајле немаат.Он Нет ништо не им може како што гледам.И гарант играат на таа карта нема да ти ја пушти линијата на друг оператор и ние како корисници нормално скурчени од немоќноста Он Нет ништо да направи во врска со тоа ке го раскинеме договорот за ДУО и пак ке си останеме корисници на Т-Хоме.Паметна работа од нивна страна.
Паметна и педерска, да постоеше право и правна држава вакво саботирање на конкуренцијата гарант би било санкционирано.
вцера кај еден другар што има потпишанио договор за дуо ехтреме дошле некои од тхоме да му ја тестираат линијата.што пропуштам тука,каква врска имаат тхоме со линијата кога другарцево веке се префрла на друг оператор?кај мене усте не дошле и не ми е јасно сто к*р бара тхоме кога се префрламе на друг оператор да тестира линии?нема логика ова.а оннет усте не ми се ни јавиле да одам да ја земам опремата сварно го тупат и они преку к*р и од двата оператори више не се знае кој пие кој плака нек се гонат у три пизде материну не работат ко бавча
А бе педерска или не важно уште ми доаѓаат сметките за телефон од Т-Хоме а не од Он Нет.Значи чим им плаќам јас на нив многу им е гајле дали педерски постапуваат или не.Касата им се пуни на нив а во Он Нет салоните секој втор човек што ке влезе знај дека дошол да се кара.Право и правна држава кај нас постојат само на хартија.Т-Хоме бил и ке остане монопол во оваа држава.
40 работни дена и сеуште никаде ги нема.Оф Нет и се е можно![]()
Друже нас двајца ни еб*а мајката.се изначекавме.а според кажувањата на корисниците на ехтреме ако симиња со 400 кб тогаш зашто ставам кога соло3 ми симнува со 400 кб??????енивеј ке си чекам и чекам и џабе ке им се јавувам ............Но.нет и се е можно
Веривај ми ќе ти се допадне подарокот