Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
40 работни дена и сеуште никаде ги нема.Оф Нет и се е можно :)

Мала шала: Дур добиете 10Мбпс низ бакар вие, ние на т-хоум ќе добиеме оптика а тоа се планира да се заврши до крај на наредната година :baeh:

вцера кај еден другар што има потпишанио договор за дуо ехтреме дошле некои од тхоме да му ја тестираат линијата.што пропуштам тука,каква врска имаат тхоме со линијата кога другарцево веке се префрла на друг оператор?кај мене усте не дошле и не ми е јасно сто к*р бара тхоме кога се префрламе на друг оператор да тестира линии?нема логика ова.а оннет усте не ми се ни јавиле да одам да ја земам опремата сварно го тупат и они преку к*р и од двата оператори више не се знае кој пие кој плака нек се гонат у три пизде материну не работат ко бавча

вцера кај еден другар што има потпишанио договор за дуо ехтреме дошле некои од тхоме да му ја тестираат линијата.што пропуштам тука,каква врска имаат тхоме со линијата кога другарцево веке се префрла на друг оператор?кај мене усте не дошле и не ми е јасно сто к*р бара тхоме кога се префрламе на друг оператор да тестира линии?нема логика ова.а оннет усте не ми се ни јавиле да одам да ја земам опремата сварно го тупат и они преку к*р и од двата оператори више не се знае кој пие кој плака нек се гонат у три пизде материну не работат ко бавча

Па со оглед дека Т-Хоме не планира да не пушти на друг оператор да се префрлиме ке доаѓаат ке тестираат брзини.Гајле немаат.Он Нет ништо не им може како што гледам.И гарант играат на таа карта нема да ти ја пушти линијата на друг оператор и ние како корисници нормално скурчени од немоќноста Он Нет ништо да направи во врска со тоа ке го раскинеме договорот за ДУО и пак ке си останеме корисници на Т-Хоме.Паметна работа од нивна страна.

Па со оглед дека Т-Хоме не планира да не пушти на друг оператор да се префрлиме ке доаѓаат ке тестираат брзини.Гајле немаат.Он Нет ништо не им може како што гледам.И гарант играат на таа карта нема да ти ја пушти линијата на друг оператор и ние како корисници нормално скурчени од немоќноста Он Нет ништо да направи во врска со тоа ке го раскинеме договорот за ДУО и пак ке си останеме корисници на Т-Хоме.Паметна работа од нивна страна.

Паметна и педерска, да постоеше право и правна држава вакво саботирање на конкуренцијата гарант би било санкционирано.

Паметна и педерска, да постоеше право и правна држава вакво саботирање на конкуренцијата гарант би било санкционирано.

А бе педерска или не важно уште ми доаѓаат сметките за телефон од Т-Хоме а не од Он Нет.Значи чим им плаќам јас на нив многу им е гајле дали педерски постапуваат или не.Касата им се пуни на нив а во Он Нет салоните секој втор човек што ке влезе знај дека дошол да се кара.Право и правна држава кај нас постојат само на хартија.Т-Хоме бил и ке остане монопол во оваа држава.

да разјасниме нешто.значи линијата од централа до корисник е на телеком ( правно до 2018).телеком пред да поминеш на оннет мора да ја истестира линијата дали има техничка можности или не.ако нема техничка можност тогаш нема да ти дозволат да се префлриш.затоа мора телеком да тестира.

А бе педерска или не важно уште ми доаѓаат сметките за телефон од Т-Хоме а не од Он Нет.Значи чим им плаќам јас на нив многу им е гајле дали педерски постапуваат или не.Касата им се пуни на нив а во Он Нет салоните секој втор човек што ке влезе знај дека дошол да се кара.Право и правна држава кај нас постојат само на хартија.Т-Хоме бил и ке остане монопол во оваа држава.

епа така е кога го дадовме газот под кирија.истите тие што го продадоа сега солат памет дека мора да се растури монополот а и самите знаат дека продаваат ветер во магла.

40 работни дена и сеуште никаде ги нема.Оф Нет и се е можно :)

Друже нас двајца ни еб*а мајката.се изначекавме.а според кажувањата на корисниците на ехтреме ако симиња со 400 кб тогаш зашто ставам кога соло3 ми симнува со 400 кб??????енивеј ке си чекам и чекам и џабе ке им се јавувам ............Но.нет и се е можно

Друже нас двајца ни еб*а мајката.се изначекавме.а според кажувањата на корисниците на ехтреме ако симиња со 400 кб тогаш зашто ставам кога соло3 ми симнува со 400 кб??????енивеј ке си чекам и чекам и џабе ке им се јавувам ............Но.нет и се е можно

Ние сме специјални корисници бе брат.Нас Т-Хоме не не пушта на друг оператор омилени сме им не сака да не пушти.Ајде може за Нова Година ке ни ја исполнат желбата и ке не префрлат самоволно бидејќи овие неспособните од Он Нет изгледа не можат да ги натераат никако.Веќе ке почнам да заборавам дека сум направил договор за менување на интернетот.Јеби га со време се се заборава :)

Друже нас двајца ни еб*а мајката.се изначекавме.а според кажувањата на корисниците на ехтреме ако симиња со 400 кб тогаш зашто ставам кога соло3 ми симнува со 400 кб??????

Како бе со 400KB/s ајде види ја сликава

Како бе со 400KB/s ајде види ја сликава

Друже читај неколку поста погоре :smir: се водам според овдешните искуства, јас не сум овластен да зборам за ехтреме бидејки се уште го чекам :nerv: тоа беше една мала замерка,и како што кажа колегата Скарфејс ние 2-ца ке си чекаме како новогодишен подарок од но.нет...........

Веривај ми ќе ти се допадне подарокот

Веривај ми ќе ти се допадне подарокот

Додека го добиеме подарокот ние конкуренцијата ке понуди по 20мбпс :) Иначе ти си еден од среќниците кој е задоволен од Дуото.Дај Боже да ни се исплати ова чекање на нас.А со овие постирања на слики што ги ставаш ни даваш дополнителна нада да одиме пак по салони и крш да стануваме таму :) Иначе да имам другари кој ми покажуваа слики на кој се гледаше дека повеќе од 400 или 500кбпс во секунда не им симињаше и тоа од замунда со илјадници сеедери.Така да многу се жалат дека е нестабилен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom