Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
181 де ,незнам ни како заборавив кога секој ден треба да се јавувам.

И ај додека си тука уште некое прашање може ??

Каква е таа приоритетна листа ?? Дали некој плаќа повеќе за да биде на неа ??

И да ми кажеш кој се последиците ако оннет го прекрши договорот а кој се последиците ако јас го прекршам ?

Па вака како што знам јас, ова не е инфо центар и они ќе ти го кажат тоа. Бидејки искрено јас немам врска со таа преоритетна листа. А сигурно не се плаќа.

Ако не се плаќа тогаш не треба да постои нели ??

Која е разликата меѓу мене и тој што е на листата ? (Упс и јас сум на листата сега :vozbud:)
Ова мене ми звучи на дискриминација.

Каки инфо центар бе ?? не се знае кој јаде кој плаќа. Лаже кој ќе стигне.Немам добиено две исти информации веќе месец дена.

Јас чекам до петок и после раскинувам договор.

Ако не сакам ни нонет ни т-дома Интернет, кои ми се алтернативите?

Некоја кабелска, зависи од кој град си.

Некоја кабловска или wimax. којзнае и тој wimax што интернет е . никој ништо не кажува.

On net започнува со IpTv од јануари и ќе нуди повеќе канали од MaxTv, пакетите ќе бидат поевтини секако-јас ова го чекам па се префрлам кај нив.

On net започнува со IpTv од јануари и ќе нуди повеќе канали од MaxTv, пакетите ќе бидат поевтини секако-јас ова го чекам па се префрлам кај нив.
Да се надеваме дека сето ова ќе биде достапно во цела Македонија

Некоја кабловска или wimax. којзнае и тој wimax што интернет е . никој ништо не кажува.

Ако некој стварно кај нас понуди WiMAX тоа може да биде добро, посебно ако си во движење. Ама дека во МК нешто вакво би функционирало, скептичен сум.

Нонет, нотв, нофонија, не благодарам. Јас кога барам и плаќам за услуга сакам да ми го тинкаат, а не јас да тинкам.

Ако некој стварно кај нас понуди WiMAX тоа може да биде добро, посебно ако си во движење. Ама дека во МК нешто вакво би функционирало, скептичен сум..

WiMax веќе нуди Неотел.

2Мб/2Мб - 20Гб за 700 ден месечно
4Мб/4Мб - неограничен за 1200 ден месечно

нетов не е ништо посебно ретко да е 10 мбп, кај мене е 5мбпс до највише 7мбпс варира,али 10 не е

Јас немам среќа да го земам тој интернет од он нет ми рекоа дека сеуште го нема тој пакет во Струмица само во Скопје го имало ама работеле на тоа да го има и во Струмица...Немам среќа:toe:

Кај мене за скоро недела дена немападнато ниеднаш. А за брзината зависи од каде и што симнуваш. Мене на rapidshare ми иде некогаш мизерни 30kb/s а на torrent иде и 1000kb/s Значи повеќе фактори влијаат. Со еден збор за сега сум задоволен

На рapidshare премиум акаунт ако немаш џабе и симнуваш.
чим е неограничен торенти само.

а овој пакет изгледа никогаш нема да го има во другите градови.
Како што се одвиваат бавно работите оннет додека во другите градови да почне да го нуди овој пакеt во Македонија ќе дојдамт Мегалан од Бугарија, па тогаш на сите провајдери ќе им се е*е мамето. Има да молат за корисници. Само да дојде некој фирми како Мегалан има сите сегашни македонски провајдери да одат у пропаст.
Ќе им дојде крајот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom