Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako si potpisal za da go zadrzis brojot(si platil 800 denari na telekom)ondak ne mu ja misli istiot broj ke ti ostane.i jas za prefrlanje na stariot broj si plativ 800 denari(poslednite pari koi ke gi zemat telekom od mene).абе на договорот од оннет за дуо екстрем на пример бројот на телеком што ми е на пр. 02/2626-ХХХ ке ми се смени или.............или јас се заебав............
абе на договорот од оннет за дуо екстрем на пример бројот на телеком што ми е на пр. 02/2626-ХХХ ке ми се смени или.............или јас се заебав............
ako si potpisal za da go zadrzis brojot(si platil 800 denari na telekom)ondak ne mu ja misli istiot broj ke ti ostane.i jas za prefrlanje na stariot broj si plativ 800 denari(poslednite pari koi ke gi zemat telekom od mene).
Lugje jeste da mnogu se ceka za ova duo -vo, ama bas gleav vo dogovort.. Pisuva vo rok od 25 RABOTNI DENA ke stavat internet.. Toa ti e otprilika za 1 mesec i 1 nedela.. Znaci ja ako potpisav dogovor na 1 noemvri, duo -to bi trebalo da mi go stavat najkasno do 7-mi dekemvri (otprilka taka nekako). Sto e mnogu mnogu e, ali aj ke pocekam.. I onaka do sea sum izdrzuval so solo 15, pa za eden mesec..![]()
Бидејќи веќе недела дена опремата ми е дома а никој од OnNet не ми се јавил и да ми казат дека сум приклучен на нивната мрежа денеска најкултурно им се јавив и прашав до каде се пустање на услугата. Таа женската ми вика па се чекало 5-10 работни денови а јас и се обратив со зборовите ''имате рок до понеделник да ме приклучите и доколку не го сторите тоа доаѓам во вашиот салон и го раскинувам договорот'', кој не е почитуван од страна на OnNet
Немој да мислиш дека ако си им рекол дека ке го раскинеш договорот дека они нешто ке променат.Гајле немаат бе.Јас уште чекам за модем вчера бев во салон и истото како и ти и го кажав на таа во салон.Ако до петок не ми се јавите ке дојдам да го раскинам договорот.Многу ладнокрвно ми врати ми вика господине стрпете се ако сакате ако не дојдете и раскинете го договорот.И да не сакаш да го раскинеш договорот овие не ти оставаат друга опција![]()
Тоа е затоа што знаат дека немаме муда да раскинуваме договори. Да се откажат 200 луѓе за 3 дена да видиш како после одма ќе ти се јават и ќе ти викаат дека згрешиле и како надоместок ќе ти дадат 6 месеци гага користење на услугата. Како да не