Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сценава е гејмплеј од играта !?!?Quantum Break и официјално за на РС. Ама бара Windows 10.
Се разбира дека не е гејмлеј ова трејлеровСценава е гејмплеј од играта !?!?Холи шит
Ја мислев трејлер од некој нов филм дека постираш.
60fps e. Фати ми га окото. Ама ЕА е и нема да има крак додека не го кракнат Denuvo 3.0.
60fps e. Фати ми га окото. Ама ЕА е и нема да има крак додека не го кракнат Denuvo 3.0.
Од новиве што излагаат, сеа за сеа е само Hitman потврдена со DENUVO, али шо ја е*ам, си ја земав.*
За НФС нема ништо официјално дека ќе го има тоа DENUVO. Единствено што налага на такво нешто, е дека е на ЕА, а овие го користат вече некое време.
* За неа најдов, ме интересираше.
Ееј, па ќе треба тоа гомното Origin да го инсталирам. Поарно со крак ќе ја играм него на On the House.Ќе чекаме за 5 или 10 години од сега кога ќе ја стават On the House .
Microsoft & Free to play?On the 1 March 2016 Microsoft announced Forza Motorsport 6 Apex, a free to play lightened version of the Xbox One game for Windows 10.
Microsoft & Free to play?
![]()
Иначе ќе треба од Windows Store да ја симнуваме.