Нови игри

Dying Light The Following Enhanced Edition-RELOADED
Цела игра е изгледа, не е само DLCто.

Не е проблем Win10. Проблем се System Requirements
3004850-quantum.jpg

Quantum Break и официјално за на РС. Ама бара Windows 10.
Сценава е гејмплеј од играта !?!? :eek: Холи шит
Ја мислев трејлер од некој нов филм дека постираш.

60fps e. Фати ми га окото. Ама ЕА е и нема да има крак додека не го кракнат Denuvo 3.0.

Ќе чекаме за 5 или 10 години од сега кога ќе ја стават On the House на Origin. :D

За Need For Speed: Most Wanted од 2012 година, чекавме и дочекавме после 3 ипол години да ја стават On the House на Origin, па можеме да почекаме уште толку години за новата Need For Speed која излегува во продажба во март 2016. :pos:

Од новиве што излагаат, сеа за сеа е само Hitman потврдена со DENUVO, али шо ја е*ам, си ја земав. :D *
За НФС нема ништо официјално дека ќе го има тоа DENUVO. Единствено што налага на такво нешто, е дека е на ЕА, а овие го користат вече некое време.

* За неа најдов, ме интересираше.

Од новиве што излагаат, сеа за сеа е само Hitman потврдена со DENUVO, али шо ја е*ам, си ја земав. :D *
За НФС нема ништо официјално дека ќе го има тоа DENUVO. Единствено што налага на такво нешто, е дека е на ЕА, а овие го користат вече некое време.

* За неа најдов, ме интересираше.

Јас навивам сите видео игри да ги стават со Denuvo и да ги продаваат по цени од 50 евра па нагоре, па ќе видиме уште колку години ќе преживеат без најдобриот бесплатен маркетинг агент на денешницата - пиратеријата.

EA го користат Denuvo уште од FIFA 14 (мислам). И стават непотребен онлајн како у SIm City и NFS: Rivals. Жалат се за NFS2015 за конзолите што немала пауза.

Него што ме изненади, Rise of the Tomb Raider има продадено 3 пати повеќе копии за PC него x1. Заштитата си ја врши работата а луѓето сакат да ја играт.
Ќе чекаме за 5 или 10 години од сега кога ќе ја стават On the House .
Ееј, па ќе треба тоа гомното Origin да го инсталирам. Поарно со крак ќе ја играм него на On the House.

On the 1 March 2016 Microsoft announced Forza Motorsport 6 Apex, a free to play lightened version of the Xbox One game for Windows 10.

28,08 gb ќе да биде.

Microsoft Windows
  • WW Q2 2016

Последно уредено:
Microsoft & Free to play?
Doubt.png

Иначе ќе треба од Windows Store да ја симнуваме.

Што, не си слушнал за Windows 10 ?

Со Мајкорософт, ништо не е бесплатно, бидејќи се имаТ платно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom