Нови игри

Ја испробал некој skidrow верзијата на Dishonored?
Dishonored by R.G Repacker's
Работи одлично, кракување не е потребно

јазык интерфејса: Англијскиј
јазык озвучки: Англијскиј
Таблэтка : Вшита .... кракот е интегриран

Dishonored PROPER-FLT

The SKIDROW release doesnt properly handle the Steam API. As a result, the
game does not show any required information when you load a saved game.
So finding your wanted save game, is like fishing in the dark, because all
saved games basically look the same. We included a screenshot on our ISO

осеќав дека скидроу повторно ќе феилнат...

UPDATE #1: Dishonored.Real.Proper-RELOADED
Here’s RELOADED with the “Real PROPER”, seems that the SKIDROW and FLT versions didn’t save stuff correctly.
Note from RELOADED: FLT's release doesn't save options. Ours does. Enjoy.

комедии се станати

Ја симнав FTL верзијата на крекот и играта ми крашува уште кога сум на стартното мени.

Ја симнав FTL верзијата на крекот и играта ми крашува уште кога сум на стартното мени.

Znaci zosto ne citate? Ti rekov 3DM raboti isto, provereno. Inaku ako ti krasuva uste na click any button.. ili kako i da bese, do krakot e.
Vidi dali ke ti fati sega v5 sto e iskocen. Dishonored.Crack.Only.v5.0

Isto krashuvase i kaj mene, se sredi so toa.

Според трејлерот, не е некја ревулуционерна новост тоа што го нудат, но сепак вреди да се игра. Јас ги имам King's Bounty - The Legend, The Armored Princess и Crossworlds, можам да кажам, ретко кои single player игри ме задржале толку време пред компјутер, само првата игра ја играв повеќе од 90 часа...

Во основа и не е нешто ново, очигледно е дека е така. Ново немаше (во смисла на промени во графиката, начинот на игра итн) ни кај Принцезата+експанзијата, но играва таква каква што е некако влегува под кожа. Нема длабока приказна, чиста површност, која сепак не пречи. Симпатична, на моменти и смешна и над се, како што напиша, игрива игра. Графиката е солидна, а и музиката беше о.к. во минатите игри. Добро е што TB го има само во битките. тоа ја прави играта подинамична.
Замерките одат главно во тоа што во играта нема дополнителни сценарија, нема генератор на мапи, ограниченоста на бројот на одредени единици, но во основа се работи за ситници.
Инаку, серијалов е доста стар и е зачнат од „авторот“ на Heroes of Might & Magic, John Van Caneghem, уште пред да ги создаде Хероите, во 1990 година, па некои го првиот дел од King's bounty викаат Heroes of Might & Magic 0.
Русите едноставно ги откупиле правата и завршиле одлична работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom