Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај кажете нешто ако знаете за Hitman Absolution,кога искача,нешто за приказната и друго.Го гледав трајлерот и ептен ми се допадна.![]()
Ако речат дека прават HD верзија на "Chaos Theory", ќе бидам пресреќен, а ако е нешто друго, ич не ме интересира.Ubisoft спрема некое изненадување поврзано со Splinter Cell.
Ако речат дека се враќа Michael Ironside, ќе бидам пресреќен, а ако е нешто друго, ич не ме интересира.
Според трејлерот, не е некја ревулуционерна новост тоа што го нудат, но сепак вреди да се игра. Јас ги имам King's Bounty - The Legend, The Armored Princess и Crossworlds, можам да кажам, ретко кои single player игри ме задржале толку време пред компјутер, само првата игра ја играв повеќе од 90 часа...King's Bounty: Warriors of the North е слична на серијалот Heroes of Might & Magic. Треба да излезе овој месец
AAAAWWWWW YYYEEEAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!King's Bounty: Warriors of the North е слична на серијалот Heroes of Might & Magic. Треба да излезе овој месец
Ако речат дека прават HD верзија на "Chaos Theory", ќе бидам пресреќен, а ако е нешто друго, ич не ме интересира.
![]()
DISHONORED - 3DM
Ја испробал некој skidrow верзијата на Dishonored?
Abe raboti i 3DM, ja igram veke cel cas. Samo staj i Dishonored.Crack.Only.v5.0
Ama sigurno i skidrow ne pravi problemi, ako iskocil nivni release.