Нова NFS: Most Wanted

• Креатор на темата Креатор на темата Jonson
  • Време на започнување Време на започнување
Martin абе брат и јас сакам да земам за ф1 и други игри ама ме посоветуваја дека не се залетви и ти ко мене по оние од 1500 ден зш биле многу заебавни за возење и на некој немало она федбек со е,најдобар за играње од поефтини е лоџитек момо ,многу убав бил го видов и јас на нет само проблем е шо е етпен скап околу 80 -90е

Играва според мене е доста добра... Chameleon енџинот дури ја надмина графиката на Frostbite 2 во The Run, звукот и колите се одлични (само требеше да се започне играта со BMW M3 да заличеше на првата MW), градот а посебно скокалните се прекрасни и има доста предизвик со противниците :) Успат има катастрофален Soundtrack (Hot Pursuit и The Run имаа каде каде подобар) а и многу е тешко контролата над колите... Customization мене ми е доста добар, треба и тактички да испланираш како да е надоградиш колата пред секоја трка, дали да појачаш OFF-Road или остало, Burnout нитро или Powershot за долги патеки и то е то :D

А и да... фрејмрејтовите се одлични :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Martin абе брат и јас сакам да земам за ф1 и други игри ама ме посоветуваја дека не се залетви и ти ко мене по оние од 1500 ден зш биле многу заебавни за возење и на некој немало она федбек со е,најдобар за играње од поефтини е лоџитек момо ,многу убав бил го видов и јас на нет само проблем е шо е етпен скап околу 80 -90е

Па и јас исто така мислев. Колку што имав прочитано од некои волани членовите се залеа дека не биле лиценцирани, не ми ги фаќало на играта итн итн.
Од прилика знаев дека се послапи од 3-4000ден. ама баш се изненадив кога слушав цена од 1500ден.
Не сум навлезен во тие работи :)

абе имаш ти од 1500 и помалце ама нека не те лазет дека се убај имало многу работи со се разликвет за убо возенње ,и јас исто мислев абе со 1500 лоџитек некој таму си викам перфектен е ама не е така,најубо нешо е најскапо и најслатко,зато ако би дал до 4000 ден да си земиш лоџитек момо :D

Za 4 do 6k poveke vreme u taxi ke se vozis, za svoja kola da ne zborime, odosto ke vozite u igrava. :D

Ne bidete pozeri. Se simnuva kaj mene, za zal ke poceka utre za testproba.

абе шо е ова со играва ептен ја заебале контролава на коливе неможеш една кривина убо да е фатиш,дали мојт то да се средит или така е од играва? ова вака не бива ако свртис малце појќе и останвит воланон и тешко дур се испрајт право колава ...само се чукам ко будала :eek:

Ќе се навикнете де, една трка сте пробале и одма се жалите. :giggle:

абе шо е ова со играва ептен ја заебале контролава на коливе неможеш една кривина убо да е фатиш,дали мојт то да се средит или така е од играва? ова вака не бива ако свртис малце појќе и останвит воланон и тешко дур се испрајт право колава ...само се чукам ко будала :eek:

епа незнаиш да возиш..

целата финта е да ја навикнеш убаво ручната,само со добар осет ..

btw 20 мин и бегав на цајканите на 6 ниво и никако да избегаш,ми здосади и исклучив,,,да не научил некој некоја финта ?

епа незнаиш да возиш..

целата финта е да ја навикнеш убаво ручната,само со добар осет ..

btw 20 мин и бегав на цајканите на 6 ниво и никако да избегаш,ми здосади и исклучив,,,да не научил некој некоја финта ?
Нема финта. Ако стигнеш до 6то ниво нема шанси да им избегаш.

Prekrasno izgleda i vo tunelite zvukot e adrenalin.. zasega samo pesnite mi serat dozivlaj iiiii... da, kolku sakas vezbaj, se vezbas na los handle-ing, ama se trpi.

Нема финта. Ако стигнеш до 6то ниво нема шанси да им избегаш.
OBJECTION !! Прееска им бегав 25 минути.... стигнав и до лвл 6, ме бркаа со SWAT комбиња, тие само што ќе те допрат ти праат crush. Бегај Бегај и на крај им излегов на автопатот кај што има многу тунели, нагоре-надоле, нагоре-надоле, нагоре и не ме видоа појќе xD Ама се уморив ептен... нема смисла тоа со џандарите. Мора нерф со некој пач :P

Prekrasno izgleda i vo tunelite zvukot e adrenalin.. zasega samo pesnite mi serat dozivlaj iiiii... da, kolku sakas vezbaj, se vezbas na los handle-ing, ama se trpi.
Најпозитивната страна на играва е звукот во тунелите...а тоа не е баш добро за една NFS игра XD

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom