НОВ ПРОТЕСТ НА БРАНИТЕЛИТЕ!

Abe jas gi poddrzhuvam,ama koj kurac faktor sum jas da im gi resham baranjata,svakjash?E sea ako go boliT i pastirot treba nekoj da si go stavi prstot na chelo i da se zaprasha dali pastirot gi poddrzhuva ili ne?

Edno vreme pastirot im bese onoj tvojot Gargamel(Buchko),dali toj ke gi podrzi malce za...

А некаде 2002 ги нарекуваше ли со погрдни имиња по теркот на твојот Пастир?
Битно е дека ти, јас, и многу други ги поддржуваат...НИЕ сме народот, сфаќаш?
И, не мораш својата опсесија да ја искажуваш на секоја тема.

:toe::toe::toe: Ќе додадам само да не забораваат тие што се на власт дека СИЛАТА Е ВО НАРОДОТ!

ПОДДРШКА ЗА БРАНИТЕЛИТЕ!

:toe::toe::toe: Ќе додадам само да не забораваат тие што се на власт дека СИЛАТА Е ВО НАРОДОТ!

ПОДДРШКА ЗА БРАНИТЕЛИТЕ!

Најискрено,
силата ја гледам во "воената хунта". Народ, нема. Докажано.

И нек им се стресат мадиња малку на одговорните... да не заборават, кој ги бирал да бидат на благородните функции на кои се во моментов... и да не заборават кој им дава плата.

Edno vreme pastirot im bese onoj tvojot Gargamel(Buchko),dali toj ke gi podrzi malce za...

Ete gi sega pak SDSM i Buchko,ne e Buchko pastirot nego Gruevski.Zabeguvash od temata i poentata prijatele.Prashanje e dali po vtor pat kje gi shutni Gruevski ili ne ostanuva da vidime kolku ima patriotsko vo nego i dali mu se pomili branitelite ili UCK.

Ќе додадам само да не забораваат тие што се на власт

Odamna zaboravile,vreme e narodot da ja prevzeme sudbinata vo svoi race naskoro.

Poddrshka za branitelite se razbira.

Ete gi sega pak SDSM i Buchko,ne e Buchko pastirot nego Gruevski.Zabeguvash od temata i poentata prijatele.Prashanje e dali po vtor pat kje gi shutni Gruevski ili ne ostanuva da vidime kolku ima patriotsko vo nego i dali mu se pomili branitelite ili UCK.

SuicideMessiah НЕ ЛИ ГЛЕДАШ ДЕКА ПРОВОЦИРАШ МАЛЦЕ:drk:
Ако имаш нешто да пишеш за темата пиши.Единствениот кој забегува од темата си ТИ:tapp:.Ако не си прочитал убаво да ти образложам или прераскажам?Кажи кој збор од темата не го сваќаш???

ПОДДРШКА ЗА БРАНИТЕЛИТЕ!

Im se stresoa gakite na nasite politicari,kako sto nekoj rece pogore treba samo uste edna revolucija kako sobirot sto bese pred sobranie posle napadot na Aracinovo...

USTVANITE SUDIII ,DELEGIRANI OD SDSM :) IM GI UKINA BENIFICITE.BRANITEL ILI PENZIONIRANI OFICERI ZA PERIOD OD 2002 DO 2006 OD STRANA NA SDSM , KAKO BLAGODARNOST OD TOGAS DADENI PREDVREMENI PENZIII SEGA TREBA DA GO OBRABOTAT DOLGOT KON SDSM.ILI PROTESTI PRED VLADATA :toe:NEKOJ OD NIV SE SAMO KOLATERALNA STETA , KAKO GENERAL STOJANCE ANGELOV I SL.

На почеток беше оган... потоа имаше чад... и тогаш Господ ја создаде Македонија... за единство меѓу Македонците... Ние ќе бидеме таму, како и секогаш...

Im se stresoa gakite na nasite politicari,kako sto nekoj rece pogore treba samo uste edna revolucija kako sobirot sto bese pred sobranie posle napadot na Aracinovo...

Па и тогаш пред собрание беше народот.Така?Затоа напишав дека СИЛАТА Е ВО НАРОДОТ:smir:

Како член фала на сета поддршка од Вас! За добро!:helou:

Како член фала на сета поддршка од Вас! За добро!:helou:

Idi bakni raka kaj pastirot pa mozhe kje te soslusha i kje ti gi prifati baranjata.

Единствениот кој забегува од темата си ТИ:tapp:

Taman rabota,najblisku sum do temata,jas samo ukazhuvam koj mozhe da go reshi sluchajot so branitelite,ne e toa zabeguvanje od temata nego e pogodok vo centar.A toa dali gi poddrzhuva nekoj na forumot ili ne,manje bitno,teshko deka bilo koj mozhe da pomogne tuka osven edna poddrshka koja denes neznachi bash i neshto koga kaj drug se koncite.

Idi bakni raka kaj pastirot pa mozhe kje te soslusha i kje ti gi prifati baranjata.

Тоа тој нема да го доживее, а ако нешто не ти е јасно само да ти кажам дека во 2001 во 2.30 часот чесно без никаков приговор ме дигнаа од постела и тргнав и бев во кумановскиот фронт.Село Слупчане. За оние упатените знаат, а за тебе и твојата иронија само уште еднаш ќе ти кажам благодарам за поддршката и покрај уздата и јаремот што го носиш на вратот и околу главата па си дозволуваш да се рчкаш со мене:helou:

sdsm ke im dade obestetuvanje:)zosto im go zede i toa malku sto im sleduvase .:toe:Gi znale li nekoj iminjata na ustavnite sudii sto glasaja protiv branitelite? Da vidime koj se sudiite?

Абе, не може да се банира Суцидалниов врз основ тресење офтопици и ширење партиски пропаганди на ваква тема?

он:
Ќе бидам таму во недела

Тоа тој нема да го доживее, а ако нешто не ти е јасно само да ти кажам дека во 2001 во 2.30 часот чесно без никаков приговор ме дигнаа од постела и тргнав и бев во кумановскиот фронт.Село Слупчане. За оние упатените знаат, а за тебе и твојата иронија само уште еднаш ќе ти кажам благодарам за поддршката и покрај уздата и јаремот што го носиш на вратот и околу главата па си дозволуваш да се рчкаш со мене:helou:

Epa se toa vo red ama eve ti kazhuvam koj kje ti go reshi problemot,ete pastirot e na vlast pa da vidime dali kje saka da go reshi prashanjeto na Branitelite ili po vtor pat kje gi izmarshira.A za boldiranoto,daj bozhe da e taka ama kako shto gleam sam sebesi se demantirash vo mnogu temi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom