НОВ ПРОТЕСТ НА БРАНИТЕЛИТЕ!

Само толку ли подршка А
А можете да дрвите кур за Македоноидска раса,ајде докажете дека сте Македоноиди,се работи за големо Македонско прашање.
Неможе да седите пред мониторот и само да коментирате,тогаш не сте Македоноид ,туку само Македонче
Еба ве ,има право Гаро,тука нема народ
:kesa::kesa::kesa:

Браво за напишаново:smir:.....голем срам за сите кои се удираат во гради и викаат јас сум ПАТРИОТ,а кога ќе се отвори тема за поддршка на МАКЕДОНСКИТЕ БРАНИТЕЛИ никаде ги нема.Е тоа не е ПАТРИОТ,туку кукавица.Не сакам ни да помислам колкава поддршка ќе добијат БРАНИТЕЛИТЕ во недела,кога "патриотите" ги нема тука да изразат поддршка,а не па да излезат пред Соборен храм.

ПОДДРШКА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ БРАНИТЕЛИ

Тоа е проблемот,што го нема доживљајот,али ај да не коментирам офтопици се гледаме в недела

Не се обесхрабрувај...тргни од комшилук утре, пуштиим муабет за протестот, види како ќе реагираат....оди од едни до други, до трети...... Робски менталитет се створил низ вековиве последни, и нема со сила против тоа.

Среќата е што Македонија раѓала, раѓа и ќе раѓа синови кои ќе и служат кога и треба помош.

Во недела имаме можност за поддршка на синовите кои незаслужено се маргинализираат, на сметка на некакви договори на маса.
И, повторно по Македонски и Христијански: Прости им господе на тие кои ги натераа луѓето да излегуваат на улица.... Не знаат што прават.

Ќе ми каже некој зошто нивното вработување е проблем!? Покрај толкава мрзлива администрација? Зар ваква одлука може да биде политичка? Не ми се верува!

Ќе ми каже некој зошто нивното вработување е проблем!? Покрај толкава мрзлива администрација? Зар ваква одлука може да биде политичка? Не ми се верува!

Верувај Данаиле...
Ако нешто научив последниве неколку години е да Верувам Во Се.

Ех, да живеев пред 100 години со истиов ум.....

Би сакал да сум таму, и ми е жал што ме однел патот надвор од Македонија и неможам да сум таму за вакви (бар според мене) важни моменти.
Организирајте го протестов убаво и покажете што ќе се случи ако не натераат вака да ги решаваме сите проблеми во државата и надвор од неа.
Посакувам да ја добијат заслужената почит и чест оние кои ја бранеа Македонија и да ги засрамат оние кои на албанците им дадоа пензии, а нашите ги заборавија т.е. се трудат да ги заборават.

Македонија На Македонците! :oeoeoe:

Затоа што се бореа и гинеа за МАКЕДОНИЈА и не земаа со пушки да ги бранат своите човекови права.Да ти е*ам и ВЛАДА и ПАСТИР а и министри.МАКЕДОНСКИТЕ БРАНИТЕЛИ ГИ ОСТАВИЈА НА УЛИЦА,да се борат за парче леб,да бидат ПОНИЖУВАНИ и тоа не од било кој,туку од ПРЕДАВНИЦИ.ЖАЛОСНОООООО
ПОДДРШКА ЗА БРАНИТЕЛИТЕ!!!

Abe jas gi poddrzhuvam,ama koj kurac faktor sum jas da im gi resham baranjata,svakjash?E sea ako go boliT i pastirot treba nekoj da si go stavi prstot na chelo i da se zaprasha dali pastirot gi poddrzhuva ili ne?

Abe jas gi poddrzhuvam,ama koj kurac faktor sum jas da im gi resham baranjata,svakjash?E sea ako go boliT i pastirot treba nekoj da si go stavi prstot na chelo i da se zaprasha dali pastirot gi poddrzhuva ili ne?
А некаде 2002 ги нарекуваше ли со погрдни имиња по теркот на твојот Пастир?
Битно е дека ти, јас, и многу други ги поддржуваат...НИЕ сме народот, сфаќаш?
И, не мораш својата опсесија да ја искажуваш на секоја тема.

А кој го ебит пастирот? Дали ти поддржуваш е значајно!

Пастирите сами си ги бира(в)ме. Нејсе, кога не превзема он ништо, има чаре бате...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom