BusHav напиша:
П.С. Ако е телефонот така голем,зошто јадеше гомна дека ти треба ранец за да сместиш плеерче и дигиталка,кои можеш да ги најдеш и во помали димензии од мобилниот?
Значи ова е терање во инает до даска еј...
Види вака...ако не си запознаен со технологијата доволно или нешто не ти се сложува многу е попрактично да имаш еден уред за све отколку 5 уреди
Со Н95 имаш избор...коа ќе ти се посака моеш да сликаш,коа ќе сакаш моеш и видео да снимиш или музиче да слушнеш...или не дај боже ако заглавиш да чекаш некој плус пола саат и да погледнеш некој дел од Lost...
Toa со ДВД плеерот не да не ти држи вода ама ај нека ти биде...ај кажи ми сакам да идам кај другар и да му пуштам да глеа клипче за овие од ЈБт или да му покажам што се дешава у Лост у 22 епизода,2 сезона...
Ќе му го донесам мојот ДвД плеер?...или ќе го терам да ми го сними блутутот на ПЦ за да ги пребацуеме?
Мислам на крај краева ако ти немаш ДВД плеер кој К ќе ти е н95?
Овој телефон е за оние што може да си го дозволат односно не е за луѓе кои немаат ПЦ или ДВД или па ТВ...
A со тоа дека апаратот вадел боље слики секако дека вади но ти мислиш да даваш пари за ПРО апаратче кои се носат у цела торбица?!
И демек сеа ме убедуваш дека тоа ќе го носиш секој ден,цело време?
Ајде размисли малце боље која ти е исплатливоста...
А ако земеш некое бедно од 5-6 мП еве ти споредба со Сони Т1
Еве го Т1
Еве го Н95
Ако ти не знаеш како да го искористиш телефонов,земи просурфај,иди на јутјуб поглеј малце што се може телефончево...
Немој да не убедуваш дека се џабе парите...
И финтава не е споредба дали н95 или апарат,мобилен,ајпод,ранец,покет и двд плеер...
Бидејќи секој нормален човек веќе има мобилен,двд и апарат...а ако нема што уопште размислува за н95 коа нема пари нели
Еве ти специјален поздрав зашто за тебе ќе ја изместам темава со сликава од н95...
И малце викаш а?