Jane
Кајганџија
- Член од
- 5 февруари 2006
- Мислења
- 3.394
- Поени од реакции
- 114
Аман бе луѓе нели сваќате декоа компактноста е НАЈВАЖНА. Можеш ли ти од оние големине профи апарати да ги ставиш во џеб? Ај да те видам цо еден џеб напикај телефон, и-под, апарат... нормално дека нема да ти собере. Додека кога во џеб ќе го ставиш н95 ќе имаш се што спомнав, па дури и повеќе. Али ај до утре вака ќе се убедуваме.точкест напиша:А сега едно нешто не ми е јасно, на темава се збори за МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН или за МУЛТИФАНКШН САМТИНГ АУТ ОФ СПЕЈС. И Некрофила ја разгори темава на лош начин, сега дали се збори за реклама за тоа дека мобилниот го имаш кај тебе а неможеш да го шитнеш па тука рекламираш т.е. убедуваш луѓе колку било најубаво да се има N95 наместо убаво 6 и кусур мегапикселен апарат 40гига мп3 плеер+видео. И кога веќе се зазборевте за камерата, ајде земи N95 а ја ќе си го земам мојот DSC S 600 кој спаѓа у групата ИДИОТ апарати па да видиме што слика ќе извадиме еве една слика само како пример клик на тумблианот (иначе сликано е само со 2мегапикселапри крај бев со меморија)
Јас се гасам од темава.