Nokia N95 конечно и на нашиот пазар

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
точкест напиша:
А сега едно нешто не ми е јасно, на темава се збори за МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН или за МУЛТИФАНКШН САМТИНГ АУТ ОФ СПЕЈС. И Некрофила ја разгори темава на лош начин, сега дали се збори за реклама за тоа дека мобилниот го имаш кај тебе а неможеш да го шитнеш па тука рекламираш т.е. убедуваш луѓе колку било најубаво да се има N95 наместо убаво 6 и кусур мегапикселен апарат 40гига мп3 плеер+видео. И кога веќе се зазборевте за камерата, ајде земи N95 а ја ќе си го земам мојот DSC S 600 кој спаѓа у групата ИДИОТ апарати па да видиме што слика ќе извадиме еве една слика само како пример:) клик на тумблианот (иначе сликано е само со 2мегапиксела:)при крај бев со меморија)
Аман бе луѓе нели сваќате декоа компактноста е НАЈВАЖНА. Можеш ли ти од оние големине профи апарати да ги ставиш во џеб? Ај да те видам цо еден џеб напикај телефон, и-под, апарат... нормално дека нема да ти собере. Додека кога во џеб ќе го ставиш н95 ќе имаш се што спомнав, па дури и повеќе. Али ај до утре вака ќе се убедуваме.
Јас се гасам од темава.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Добро е бре дечки не се карајте, спуштив цена, нова тура - поефтини телефоничиња. 650 со ддв.
за во кеш е поефтино.

http://www.telefoni.com.mk/phone.php?id=887

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Necrophilia напиша:
Добро е бре дечки не се карајте, спуштив цена, нова тура - поефтини телефоничиња. 650 со ддв.
за во кеш е поефтино.

http://www.telefoni.com.mk/phone.php?id=887
Тууу бе Некро... им го расипа филмот на момците да се расправаат... сега со 650 неможат да си ги купат СИТЕ уреди што до сеа ги збореа со волку пари :( Дај поскапи го пак.. да иаме за шо да дискутираме!

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
TrTe-MrTe напиша:
Тууу бе Некро... им го расипа филмот на момците да се расправаат... сега со 650 неможат да си ги купат СИТЕ уреди што до сеа ги збореа со волку пари :( Дај поскапи го пак.. да иаме за шо да дискутираме!
п.с. се очекува до крајов на месецов да биде поефтин од ши-роко.

Иначе оваа цена сум ја имал уште пред први мај али неофицијална била до завчера.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нишо сеа има избор дал н95 или профи апарат :)

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Неинтересен си со цениве некро... за кратко луѓево нема да можат ни ipod да си земат со парите колку кај тебе ќе кошта Н95.
ЈА УНИШТИ ТЕМАВА БЕ!!! :))

Член од
19 април 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
necrofilija,moze li da mi kazes kade e tvojata mobilara.sum za zimanje n95Vcera bev vo nikofon sakav da ja vidam oti nikofon mi e poblisku kade sto ziveam(aerodrom).Samo naidov na problem,ne mi dadoa da ja vidam.Mi rekoa samo toj telefon ne mozelo da se vidi.Si izgubija kupuvac,ama neka im bide.pozdrav.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
mala stanica na vodnjanska

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
p.s. ne veruvam deka ke moze da go cepkash telefonot bash-bash, moze da go vidish... sorry ali ne e do mene. :toe:

mislam ke mojsh da go vidish i seto toa no da se ukluci ne.

Zamisli deneska mi vlegoa preku 400 lugje vo mobilara od koi 20/30 sigurno bile zainteresirani da go vidat noviot nokia n95. vo prevod znaci deka za pomalce od 2-3 dena telefonot ke izglea koda bil koristen so meseci.

Член од
19 април 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
ne ni sum baral dosega da se ukluci telefon,tuku cisto da vidam kakov e slide-ot za razlika od mojot n-80(sto ne mi se sviga) i da vidam kako lezi na raka.nekako n95 na slika mi izgleda kako napraven od evtin materijal,i sakav da go vidam vo zivo kakov e.fala za odgovorite.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ace28 напиша:
ne ni sum baral dosega da se ukluci telefon,tuku cisto da vidam kakov e slide-ot za razlika od mojot n-80(sto ne mi se sviga) i da vidam kako lezi na raka.nekako n95 na slika mi izgleda kako napraven od evtin materijal,i sakav da go vidam vo zivo kakov e.fala za odgovorite.
напротив кога ке го фатиш во рака е многу поразлично, и мене ми изгледаше како од пластика т.е. како од киндер јајце.
Башка е и многу потежок од тоа што изгледа и е доста цврст лизгачот за разлика од Н80.

п.с. ако сакаш помини денеска од 15 до 18 часот ке сум на работа и евентуално ако си заинтересиран порано да ми кажеш оти вчера еден дилер што порано на мене ми носеше телефони во ниедно време ми се јави и ми зема 3 комада. :toe:
што у превод значи ми останаа уште 2.

Член од
19 април 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
ne ti obekam nisto deka ke pominam,imam malku poveke obvrski deneska.ama ke pokusam da pominam vo toj termin,ako ne ke te kontaktiram preku ovoj forum za koga bi bil posloboden za da pominam.pozdrav

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ace28 напиша:
ne ti obekam nisto deka ke pominam,imam malku poveke obvrski deneska.ama ke pokusam da pominam vo toj termin,ako ne ke te kontaktiram preku ovoj forum za koga bi bil posloboden za da pominam.pozdrav
ех... ако чекаш уште некоја недела тогаш и во германос ке го имаат како макета - пробен модел :toe: . Таму ке мојш да си го испробаш и во функции и во се.

п.с. иначе во Ск на друго место освен кај мене мислам дека го има во мобил-порто, Д3 мобил и Конект.

Овие германос, нико-фон, т-мобиле, импулс само каталогчиња имаат.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
многу добар телефон, ама не давам 45000 денари за него, ако сака и од злато нека е направен, со тие пари ќе одам еден месец на одмор

Kajgana Shop

На врв Bottom