Нокаут фаза (финале КАТАР-ФРАНЦИЈА)

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
А зошто сеуште има некои што мислат дека ќе ги добиевме Катар? :D
Нешто што не го земавме во предвид се премиите кои ги добиваат играчите на Катар, премии поради кои играат ко луди :D
Za inaet na onie so mislea deka Katar e lesen protivnik.:свиркам:
So vakvi golmani,so premii za sekoj igrac posebno kolku godisniot budzet na najbogatiot tim na svetot PSG,+sudiite fateni.
Osven poslednite 10 min koga nemaa greski vo cel mec kako Katar da igrase so 9 igraci.
E pa tolku treba,da te izvadat od ritam so probivanjata i greskite na Svabite vo napad sami ke si dojdat.(izbrzani sutevi,nervoza,brkanje rezultat celo vreme,+iskusni golmani na Katar).
Sepak sekoja cest za Katar.
Koj veli deka parata ne go vrti svetot.:cool:

Лапај си полуфинале:vozbud::cuc::cuc:,ебено знаев дека овој тим на Полска има потенцијал:Да го прашам сега голужа како му е гзето,се расфрлаше со изјави како Полска им била зицер,и слични глупости,ее гледа господ.А искрено Германија не ја гледав,ама мило ми е ако имало судиски одлуки против нив.Па еднаш и ние да поебеме некого,цел живот швабиве се влечат со судии,нека осетат сега како е.

Како беше онаа Катар се послаби од Словенија.Ај сите тие личности или да не гледат и зборат за ракомет или нека праат негде бесилка.

Ја гледаше? Со онакво судење од сега финалисти се, во реални околности 10/10 натпревари ќе ги добиеме.

Баш ме интересира како беше судењето на Германија - Катар?
Навистина чуда праат со оглед дека имаат само една респектибилна постава со тенка клупа и отидоа до овде.
И да сеуште мислам дека требаше да одиме на Катар, не дека беа нешто послаби од Словенија, туку од причина што вкрстувавме со Германија која што не е непобедлива.

Баталете муабет "Катар ги тепаше Германците се гледа матер ќе ни ебеа", тоа се се, што би било кога би било ситуации.

Еве и Хрватска изгуби од Полска, значи "Aaa ete ne se jaki Hrvatite ke gi tepavme sigurno !!"..[DOUBLEPOST=1422465719][/DOUBLEPOST]
Стан во елитна населба во Катар не се фаќа со судење во корист на Германците :D арно си знаат они.
Ама се добива сред Берлин :ROFLMAO:

Не бев импресиониран ни од Германците, а посебно не од Хрватите како играа досега на првенствово, веднаш штом наидоа на квалитетен противник, испаднаа.

Браво за Пољаците, баш ми е мило, уште еден доказ дека не играат имињата во спортот. Со колективна одбрана и смирен напад, без многу технички грешки добија една Хрватска. Ме потсетија на нашата игра од пред 2 години во Србија.

Огромен број од вас заборава, кој седи на клупата на Катар :)

Срамно е за ракометот тоа што се случува, голем к*р ако се меѓу најбогатите земји во светот, сепак е тоа спорт, не вреди да му се одземе трудот на противникот па макар тоа било и Германија, да ти ебам првенството.
Инаку браво Полска, редно беше оваа никаква игра на Хрватска да падне .. не заслужија повеќе од 1/4 финале реално.
Голужа и Вори :pusigo:

Баш ме интересира како беше судењето на Германија - Катар?
Навистина чуда праат со оглед дека имаат само една респектибилна постава со тенка клупа и отидоа до овде.
И да сеуште мислам дека требаше да одиме на Катар, не дека беа нешто послаби од Словенија, туку од причина што вкрстувавме со Германија која што не е непобедлива.

А кој ќе ти дај да вркстиш?..зошто воопшто се дискутира во врска со оваа тема зарем ова не е смешно и трагикомично?..па и ферски да играме со Катар е прашање дали ќе победиме а настрана што судиите ќе не масакрираа и Јоновски и Велко уште во 30 минута ќе јадеа црвени со по три исклучувања..значи не трескајте глупости Словенија беше идеален противник,е сега дека нашите не знаеа да искористат е друга работа

Ја гледаше? Со онакво судење од сега финалисти се, во реални околности 10/10 натпревари ќе ги добиеме.
Bas zaradi ovie raboti bese najdobro da gi izbegnime.
So Avstrija imaa druga "pomos"-recisi pola mec Avstrijcite bea so igrac pimalku.
Denes so probivanjata im dadoa eden kup brejkovi,pola od tie 18 gola bea po konfuzno izgubena topka na Germancite vo napad.
Plus,ako ne se lazam Katar nemase niedno isklucuvanje celo vtoro poluvreme.
Imaa samo vo eden period vo prvo dva igraci minus.
A imase eden kup startovi so bea za isklucuvanja.
So vakvo sudenje kako ova denes ne bi pobedila ni Francija.
Nevozmozno e da igras vo vakvi uslovi.

Покрај денешната утакмица на катар со германија требаше сите глупаци да сватат дека катар во 1/8 ќе не исплескаше со 5-6 разлика МИНИМУМ.уште од почетоокот ќе не дупнеа исклучувања и пробивања и ќе си направеја разлика.Можите да замислите оние влезови на миркуловски дека 10 од 10 ќе беа свирени пробивање? секој контакт на столе со одбраната ќе беше пробивање а на спортивната страна ацо и велко по 2 исклучувања до полувреме ќе имаа.Ми го потите овде послаби биле анализи им правите на играчи а заборавате дека судиите ќе не искасапеа.

Bas zaradi ovie raboti bese najdobro da gi izbegnime.
So Avstrija imaa druga "pomos"-recisi pola mec Avstrijcite bea so igrac pimalku.
Denes so probivanjata im dadoa eden kup brejkovi,pola od tie 18 gola bea po konfuzno izgubena topka na Germancite vo napad.
Plus,ako ne se lazam Katar nemase niedno isklucuvanje celo vtoro poluvreme.
Imaa samo vo eden period vo prvo dva igraci minus.
A imase eden kup startovi so bea za isklucuvanja.
So vakvo sudenje kako ova denes ne bi pobedila ni Francija.
Nevozmozno e da igras vo vakvi uslovi.

Затоа реков се реално судење но можеби Нечевски не ќе одбранеше,сепак е во судиските комисии. Среќа за Нечевци денес што Бранд не е повеќе селектор, ќе ги удреше сигурно.

Па баш ради судењето никој не сакаше со нив да се паднеме. Сигурно дека Словенија е подобар тим, ама стави на кантар дека ни Катар не се лоши, добиваат судиска помош и згора на се им се ветени огромни премии...

Веќе помина се, ама сигурен сум дека Катар немаше никако да ни биде подобра алтернатива.

на крајот ќе излезе некој куртон и ќе рече : Сигурен сум дека со катар да играме во Кале 10/10 ќе ги тепаме.оооо божеее.... па сите што викаат дека Словенија е подобра варијанта од Катар мислиш од катар се плашеа или од судиите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom