ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Барем и Французиве грди да отпаднат, да биде ефектот максимален. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za inaet na onie so mislea deka Katar e lesen protivnik.А зошто сеуште има некои што мислат дека ќе ги добиевме Катар?
Нешто што не го земавме во предвид се премиите кои ги добиваат играчите на Катар, премии поради кои играат ко луди![]()
Како беше онаа Катар се послаби од Словенија.Ај сите тие личности или да не гледат и зборат за ракомет или нека праат негде бесилка.
Ама се добива сред БерлинСтан во елитна населба во Катар не се фаќа со судење во корист на Германцитеарно си знаат они.
Баш ме интересира како беше судењето на Германија - Катар?
Навистина чуда праат со оглед дека имаат само една респектибилна постава со тенка клупа и отидоа до овде.
И да сеуште мислам дека требаше да одиме на Катар, не дека беа нешто послаби од Словенија, туку од причина што вкрстувавме со Германија која што не е непобедлива.
Bas zaradi ovie raboti bese najdobro da gi izbegnime.Ја гледаше? Со онакво судење од сега финалисти се, во реални околности 10/10 натпревари ќе ги добиеме.
Bas zaradi ovie raboti bese najdobro da gi izbegnime.
So Avstrija imaa druga "pomos"-recisi pola mec Avstrijcite bea so igrac pimalku.
Denes so probivanjata im dadoa eden kup brejkovi,pola od tie 18 gola bea po konfuzno izgubena topka na Germancite vo napad.
Plus,ako ne se lazam Katar nemase niedno isklucuvanje celo vtoro poluvreme.
Imaa samo vo eden period vo prvo dva igraci minus.
A imase eden kup startovi so bea za isklucuvanja.
So vakvo sudenje kako ova denes ne bi pobedila ni Francija.
Nevozmozno e da igras vo vakvi uslovi.
Па баш ради судењето никој не сакаше со нив да се паднеме. Сигурно дека Словенија е подобар тим, ама стави на кантар дека ни Катар не се лоши, добиваат судиска помош и згора на се им се ветени огромни премии...Ја гледаше? Со онакво судење од сега финалисти се, во реални околности 10/10 натпревари ќе ги добиеме.