Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 2.841
- Поени од реакции
- 6.451
невестуле/примулеКако и да е апел до идното невестуле/примуле да не превзема ништо
невестуле/примулеКако и да е апел до идното невестуле/примуле да не превзема ништо
Сака во духот на исламот да ти го исече клиторисот и после да те облее со конзервативен дубајски златен туш.Neznam sto saka od mene?
ко бев дете имаше една певица од Босна. Емина Јахович е викавме, имаше две три песни, дал она зна ко сам ти ја шта сам ти значилааа..Истава стана невестуле-примуле и како што е редот се омажи за турчин. Веројатно по босански шалварчина и алтани на струкот била церемонијата. Рече дека бил музичар и космополит, а не турчин. Така аргументираше ко и велевме ние немој не. Ќе живееле Истанбул. Дох, тучин, фест форвард ту, 2 години подоцна се жалеше по екс ју медиуми дека животот во Истанбул и бил пекол, дека жените немале право да излегуват по кафиќи ко во Белград, да прошетаат по Кнез Михајлова по чипка, ако напрајш ваков акт во мисиркината земја, мажите ќе те силуват на место, а жените замотани по шамии ќе фрлат со некој камен по тебе, и ќе те повлечат за коса.Zdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.
Абе нема клиторис зарем не ти е јасно?Сака во духот на исламот да ти го исече клиторисот и после да те облее со конзервативен дубајски златен туш.
Кој ти е крив кога не си остана во Грција и сега со гркот ќе си уживаше на плажаZdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.
srcka de odgovori ni, ocajno cekame tvoj odgovor se plesnavte ili ne pa da si legnamNeznam za toa pleskanje mnogu tesko stvarno deckovo e po moj vkus ama nesto me koci za so nego da sum
Не сум дистрибутер.Некој дистрибутер сака да ја гузи во хладњачата што ја вози, а каурка како каурка, нормално е да гледа и да се заљубува во муслиња, она е освестена и нема никакви предрасуди кон никој. Сега само бара оправдување за тоа што ќе го направи.
Да бе , а оружје 2001 кој шверцаше ?Не сум дистрибутер.
Па не ја гледај така чудно, за рака и во прв мотел. И ако сака после прави ја „нусе“.Не сум дистрибутер.
Знаеме дека не си Пуно, терорист од учк си ти.Не сум дистрибутер.