Neznam sto saka od mene

SweetGirl*

мудар посматрач
Член од
9 декември 2009
Мислења
144
Поени од реакции
124
Може филмови во глава си правиш, он кој знае кај гледа :D

Член од
6 ноември 2024
Мислења
393
Поени од реакции
659
Сигурно е некој турчин, тајкун, има градежна фирма во цариград и таму ќе ја носи да му биди секретарица
Ќе работи на биро а и под биро.
Автоматски споено мислење:

Што значи тоа? Муслиманите не сакаат жени или?
Зависи од местоположбата, некои се по козите.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.406
Поени од реакции
4.274
За сите вакви прашања и дилеми, еве ги одговорите.

Член од
22 август 2022
Мислења
707
Поени од реакции
2.050
Можеби мери пулс на ситуација и сака да ти пријде на начин на којшто не би се осмелил да пријде на Муслиманка.

Не знам што сакаш да ти кажеме. Велиш баш мој тип, ама Муслиман е никогаш не би. Ако очекуваш охрабрување, што има врска, љубовта не знае за граница и слични виножита, овде многу тешко.

Прашај едноставно, од нас тој многу подобро знае зошто. Не знам дали е наш државјанин дали му е добар македонскиот, можеби и тоа е работата, јас вака како тазе гурбетчија тоа правев, следев шеми на однесување, ќе седнам некаде ќе набљудував кој профил луѓе таму се движат. Многу е важно да си добар посматрач кога си сам и можеш да се потпреш само на својот памет.
Следен пат, едноставно професионално прашај го.

Извинете, можеби не сте свесни ама вака и вака работата. Јас отворено би прашала да не има некаков проблем. Можеби причината е 512тата на лево од тоа што мислиш. Мене ми е голем притисок така да сум набљудувана а да не знам зошто. Така приметам ли јас одма, добар ден, повели сакаше да прашаш нешто. И тоа е тоа. Штом си пишала а не сакаш ништо со него , однесувањето ти пречи и треба да се санира .

Е сега и ти ако размислуваш за дечкото, вака ќе ти кажам. Со сигурност. Кој и да е, ако е вистинскиот со однесувањето нема да те натера да поставиш прашање на форум и секое солење памет за него би ти било вишок. Маж многу јасно дава до знаење кога не си игра со тебе. Затоа се вика маж, не мушмула.

Член од
22 август 2022
Мислења
707
Поени од реакции
2.050
Женска, ај молим те биди озбилна на друго место.
Ај полека .

Може ќе залута некое девојче што мисли дека сѐ што лета се јаде и ќе и' биде сигурно од поголема корист од овие зафрканции . Нема да ќутам, искрено болна точка ми е што дел од нашиве жени немаат достоинство и мажиштата безгрешни си перат уста со нив после. Не' родиле и исчувале жени за коишто требало да се помачиш едно кафе да испиеш и да ги шеташ за рака.

Инаку до толку и јас знам колку е саат овде.

Последно уредено:

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
860
Поени од реакции
1.302
Сака да те отвори како Аргета паштета, да бев жена последно нешто да беше во животов со муслиман во врска не влегувам, подобро да се отепаш отколку да бидеш затворена цел живот во 4 ѕида, се надевам дека знаеш како функционираат шиптaрските семејства, после да не си ја бараш слободата.

Kajgana Shop

На врв Bottom