Neznam sto saka od mene

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.841
Поени од реакции
6.451
Zdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.
ко бев дете имаше една певица од Босна. Емина Јахович е викавме, имаше две три песни, дал она зна ко сам ти ја шта сам ти значилааа..Истава стана невестуле-примуле и како што е редот се омажи за турчин. Веројатно по босански шалварчина и алтани на струкот била церемонијата. Рече дека бил музичар и космополит, а не турчин. Така аргументираше ко и велевме ние немој не. Ќе живееле Истанбул. Дох, тучин, фест форвард ту, 2 години подоцна се жалеше по екс ју медиуми дека животот во Истанбул и бил пекол, дека жените немале право да излегуват по кафиќи ко во Белград, да прошетаат по Кнез Михајлова по чипка, ако напрајш ваков акт во мисиркината земја, мажите ќе те силуват на место, а жените замотани по шамии ќе фрлат со некој камен по тебе, и ќе те повлечат за коса.
Како и да е, сумата е, не беше задоволна. Го остае и се врати на балканот.
Размисли, ако ти прај многу мерак, барај компензирај друг да ти праи исто толку мерак, па да не мислиш на него. Пред да нацапаш, па да испадни баш.. лудата јас.

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.109
Поени од реакции
6.085
Zdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.
Кој ти е крив кога не си остана во Грција и сега со гркот ќе си уживаше на плажа:pos:

Член од
25 март 2012
Мислења
8.617
Поени од реакции
5.256
Некој дистрибутер сака да ја гузи во хладњачата што ја вози, а каурка како каурка, нормално е да гледа и да се заљубува во муслиња, она е освестена и нема никакви предрасуди кон никој. Сега само бара оправдување за тоа што ќе го направи.
Не сум дистрибутер.

Kajgana Shop

На врв Bottom