Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека ке ме прочита некој од групата Некст Тајм.
А веројатно ке ме прочитаат - што е добро.

Ова се нежни момчиња што татко му им дал пари да си направат спотчиња и песничиња.

"Тате тате сакам да бидам пејач"
"Важи сине"

Се декларираат како рок бенд што е нај трагично од се. Рокот е далеку од нив. Далеку. Брат барем кажете си реално дека сте поп-дуо. Нешто како Силви Бенд, само што сте по нашминкани од неа. И Силви Бенд си се оригинални за разлика од вас.

Случајно на 30 секунди погледнав на ТВ даваа интервју и едниот од нив рече нешто како "па два саати настап не е малку....". :pos2: :pos2: :pos2:

Ох, колку си ти нежен цвет и ранлив, два саати настап не биле малку. Брат бендовите со мерак свират по цела вечер, понекогаш и за без пари. Да не зборуваме за народњаците што свират и по ЦЕЛ ДЕН.

Но ОК, те разбираме како ти е. Два саати настап не е заебанција. Тешко е.

Ама ОК, има и вакви тетки кои што ке бидат обожавани од девојчиња без ум (што не знаат за подобро) и геј популацијата. Овој "бенд" е едно големо јавно лигавење и ништо повеке.

Нешто како Бојан 13

poubav opis na deckive ne mozese da dades jas svo potpolnost se slozuvam so tebe i te podrzuvam

Форумов е за секој да пише шо мисли така да ја можам да пишам шо сакам нема ти да ми кажеш -_- А позерчиња се ама кој ги ебе х)

ДЕВОЈКАВА ШТО ГО ОТВОРИЛА ПОДФОРУМОВ ГАРАНТ Е БРАТУЧЕТКА ИЛИ СЕСТРА НА ЕДЕН ОД ОВИЕ НЕУБАВИВЕ..СЕКОЈ КОМЕНТАР ПОНАТАКА Е ИЗЛИШЕН :uvo:

Не им сум ни сестра ни братучетка. :helou:

Па вака...читам споредби за она бендови од гаражи со некст тајм.Незнам кој колку е слушнал за дечките од струга наречени дуо слајд.прави рокери!!! беа во радовиш и радовишко доста пати и за нив имам само добри зборови.можда е ова оф топик затоа шо темава не е за нив.него зборот ми беше колку се пооригинални дуо слајд (гаража бенд) затоа шо се уживат во тоа шо го пеат.за разлика од горе честонаведените тинзаводници. пис

да им се серам на фацата грда... денес доаѓаат у паланка, и сите реакција:Леле леле морам да одам да ги гледам тие некст тајм, многу се слатки, ова она... уфф колку ги сакам... кои шутраци се.... :tapp:

да им се серам на фацата грда... денес доаѓаат у паланка, и сите реакција:Леле леле морам да одам да ги гледам тие некст тајм, многу се слатки, о
ва она... уфф колку ги сакам... кои шутраци се.... :tapp:
а ти да не им помалце љубомориш а ???

На Некст Тајм да Љубомори ? :)
Можеби не го бива него за таква „музика“. Затоа не ја ни прави.
Овие кај не ги бива за ништо па уште прават некоја глупост денес што музика ја нарекуваат.

хахахаха да љубоморам, не фала, ги сожалувам нив и сите што ги слушаат... а се согласувам со BliND, како може такви шутраци да се нарекуваат музичари... тие не вредат да живеат...

ej ova so lubomorava e dobro,hahahaha.abe tipcite nekako mi se ko da go gleam vlatce od Moral,pesnite im se ligavi ne gi biva,mnogu skripat.site zenski gi sakaat,i ja sum zensko i uste ne svakam so e tolku ubavoto.moze se sexy ama se drugo im e dosadno,i se soglasuvam so pogore nekoj so gi imase opisano,zaso od nigde napravija bend,iako iam slusano prethodno neso demek svirele auuu.gluposti barem za mene,sekoj ima na svoe mislenje i vkus

тоа се најголеми шупаци што мозе да постојат дебилни се куртонски шупаци исто како јован јованов како за нив отварате тема??

hey

Ја ги слушам.. Дечките се супер.. Стефан вокалот(шатираниот), а Мартин е црниот.. А за коментарите ваши дека се копии на Влатче од Морал, тоа нема врска.. Другари се со Влатче...

Ко што гледате сликава е стара, за роденденот на влатче уште кога имаше долга коса... И двајцата имаат исти коси.. Значи не го копираат. Иначе сега за сега имаат 2 песни.. "Не верувам во тебе"(која има и спот) и "Ме мислиш ли" со која земаа 2 место на "Радиски Фестивал"
Bravo, bravo!!! Se slozuvam so tebe!!! Stef4e i Martin4e se super!!!

Не заебавај бе. Стеф4е sucks and Мартин4е blows balls for quarters.

хахахаха да љубоморам, не фала, ги сожалувам нив и сите што ги слушаат... а се согласувам со BliND, како може такви шутраци да се нарекуваат музичари... тие не вредат да живеат...
Epa ne bi rekla deka se sutraci, da bea sutraci nemase da bidat 2 mesto na najdobroit festival vo Makedonija MAKFEST kade sto bese regularno glasanjeto, i ne bi rekla deka site sto glasale za niv si nemale poima od muzika, kako sto na forumot se pojavuvaat povekje takvi!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom