Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
а ке ми објасниш зошо си толку фасцинирана од нив или само затоа што си презадоволна од себе си затоа што познаваш едни "познати фаци"

Прво Стефан според мене има добар глас и обожама да го слушам..(на некои можеби не им се свиѓа ама тука се работи за вкус). Друго, поради нивното однесување, поради тоа што не се кренати како другите... Знаат да застанат со тебе да поразговараат... кога сакаш да се сликаш или сл. не ти викаат немам време сега, после како повекето од мак. музичка сцена што се замислуваат големи ѕвезди и тн.

Прво Стефан според мене има добар глас и обожама да го слушам..(на некои можеби не им се свиѓа ама тука се работи за вкус). Друго, поради нивното однесување, поради тоа што не се кренати како другите... Знаат да застанат со тебе да поразговараат... кога сакаш да се сликаш или сл. не ти викаат немам време сега, после како повекето од мак. музичка сцена што се замислуваат големи ѕвезди и тн.
Сите почнуваат фини... Ќе ги видиш за една година (според мене на крај од кариерата) какви ќе бидат нешо филм на HOLLYWOOD STARS...

Инаку нивните родители се разведени и тие живеат со мајка им. ;)
многу битен податок за дискусијава...
зарем во македонија има ѕвезди? :nesvest:

лицата кои инсистираат да се возвишуваат себеси нема да стигнат мн далеку како прво ние имаме право да слушаме музика по свој избор и свое мислење а и онаа која не исполнува во потполност, но треба и да го почитуваме нашето пред се како што се неџт тиме итн. јас лично не ги слушам но милсам дека се ок и се единствените кои се разликуваат од другите наши пеачи и кои имаат изградено свој стил.па фала богу секој на секого наликува но не се сите копирани како што нагласуваат некои од форумов. пред се ние сите сме свесни колку фестивали имаме и колку пеачи да ги изброиш на прсти. вулгарните пораки на некој начин се прости и го покажуваат вистинското лице на еден човек.со еден збор од овој форум 10 % се оние личности кои разбираат и имаат создадено еден свој идентитет а другите 90 % се они личности кои не се очигледно задоволни од себеси во потполност па го пренесуваат тоа на другите за да се караат и да пишуваат пораки со вулгарни содржини. мене лично не ме интересираат форуми и никогаш не ме ни интересирале токму затоа што луѓето од форумите (некои не сите) немаат сознанија и доволно познавање на многу работи и поими од денешниов живот.За да можеш да критикуваш некој друг треба првин себеси да се осознаеш.Во потполност ја подржувам Bokychka-ku и мислам дека е во право не дека е се во право туку бидејќи секој има право да си го искаже своето мислење. јас не сум некој си патриот но што си е мое си е и ги почитувам.ако ти мислиш дека те бива за нешто направи и ти нешто од твојот живот аа не ми се тука карај на форум и не ми се прави нешто што не си и дај малку скриј го тој препотентен лик кој се крие во тебе.

Next Time*

многу битен податок за дискусијава...

зарем во македонија има ѕвезди? :nesvest:
хахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахаха па многу јасно дека нема да има се додека ние не ги признаеме, а ке има кога ќе ги подржуваме. позз

јас лично не ги слушам но милсам дека се ок и се единствените кои се разликуваат од другите наши пеачи и кои имаат изградено свој стил.
да, да, единствените се, се останато е гола вода, сите останати се исти, само овие се разликуваат и имаат изградено СВОЈ стил.
јеа, рајт

со еден збор од овој форум 10 % се оние личности кои разбираат и имаат создадено еден свој идентитет а другите 90 % се они личности кои не се очигледно задоволни од себеси во потполност па го пренесуваат тоа на другите за да се караат и да пишуваат пораки со вулгарни содржини. мене лично не ме интересираат форуми и никогаш не ме ни интересирале токму затоа што луѓето од форумите (некои не сите) немаат сознанија и доволно познавање на многу работи и поими од денешниов живот.За да можеш да критикуваш некој друг треба првин себеси да се осознаеш.

апсолутно... како не напишав дека сум заљубен во некст тајм па да се вброев во тие 10% паметњаковци... :tapp:

ако ти мислиш дека те бива за нешто направи и ти нешто од твојот живот аа не ми се тука карај на форум и не ми се прави нешто што не си и дај малку скриј го тој препотентен лик кој се крие во тебе.
кој вели дека тие шо се на форум не прават нешто значајно во/со својот живот...???

ова треба потпис да биде?

лицата кои инсистираат да се возвишуваат себеси нема да стигнат мн далеку како прво ние имаме право да слушаме музика по свој избор и свое мислење а и онаа која не исполнува во потполност, но треба и да го почитуваме нашето пред се како што се неџт тиме итн. јас лично не ги слушам но милсам дека се ок и се единствените кои се разликуваат од другите наши пеачи и кои имаат изградено свој стил.па фала богу секој на секого наликува но не се сите копирани како што нагласуваат некои од форумов. пред се ние сите сме свесни колку фестивали имаме и колку пеачи да ги изброиш на прсти. вулгарните пораки на некој начин се прости и го покажуваат вистинското лице на еден човек.со еден збор од овој форум 10 % се оние личности кои разбираат и имаат создадено еден свој идентитет а другите 90 % се они личности кои не се очигледно задоволни од себеси во потполност па го пренесуваат тоа на другите за да се караат и да пишуваат пораки со вулгарни содржини. мене лично не ме интересираат форуми и никогаш не ме ни интересирале токму затоа што луѓето од форумите (некои не сите) немаат сознанија и доволно познавање на многу работи и поими од денешниов живот.За да можеш да критикуваш некој друг треба првин себеси да се осознаеш.Во потполност ја подржувам Bokychka-ku и мислам дека е во право не дека е се во право туку бидејќи секој има право да си го искаже своето мислење. јас не сум некој си патриот но што си е мое си е и ги почитувам.ако ти мислиш дека те бива за нешто направи и ти нешто од твојот живот аа не ми се тука карај на форум и не ми се прави нешто што не си и дај малку скриј го тој препотентен лик кој се крие во тебе.

Next Time*

хахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахаха па многу јасно дека нема да има се додека ние не ги признаеме, а ке има кога ќе ги подржуваме. позз

Јас сум ОК, и ке престанам да ги критикувам кога ке престанат да се нарекуваат рок бенд.

Да те подсетам "Два саати настап не е малку..."

Зборот ми е тоа што по младите генерации ке добијат погрешна представа за рок музиката доколку ги сметаат овие двајца за рокери на кои што му е тешко да свири (поп музика) два саата. Јас не верувам и дека го мислел тоа што го кажал, туку го рекол од проста причина да ете, ние знаеме, дека ете не му е лесна работата....
(Народњаците свират на една просечна свадба по ЦЕЛ ДЕН)

Лигавење од прв степен.
:pusk:

Тоа е. Јеб* га.

Абе Андри,се регистрира на форумов само за да ни кажеш колку се Некст Тајм супер кул како и 10те проценти од темава(потенцирам темава,не форумов како што имате обичај да напишете)...или пак можеби Bokychka-ku пак напаѓа со уште понов јузер :icon_eek: Или пак дечкиве од Некст Тајм си ги праќаат пријателчињата (иако Мауечка ви беше и повеќе од доволна) као демек да докажат колку се они добри и ние сме у заблуда.Хау кјут :)

poentata

ajjjj daj ne diskutirajte za degenive ovie decki nemaat samo 2 pesni oni pred 2 godini snimaa rock kaj skipi beat production na semplovi od rock i use togas si bea losi i nikoj ne gi slusase samo kako stanaa dobri koa otidoa kaj jovan odma im dojde darbata a?...TV jadi sto ti se servira...mir:tv:

Абе Андри,се регистрира на форумов само за да ни кажеш колку се Некст Тајм супер кул како и 10те проценти од темава(потенцирам темава,не форумов како што имате обичај да напишете)...или пак можеби Bokychka-ku пак напаѓа со уште понов јузер :icon_eek: Или пак дечкиве од Некст Тајм си ги праќаат пријателчињата (иако Мауечка ви беше и повеќе од доволна) као демек да докажат колку се они добри и ние сме у заблуда.Хау кјут :)

Јас не сум овде дојдена за да ви го докажувам тоа... Ја отворив темава за да ги слушнам и вашите коментари, критики... а не со цел да ве наведам да ги слушате нив и да кажувате дека се најдобри.
Поздрав!:smir:

Што може коментар освен дека се обична :pov:
Колку само незнаат да прават песни па и уште си дигаат до бесвест.
Нешо рок стил демек фураат а појма си немаат.
А за нивните фанови немам коментар зашто скоро сите се по 14 години и ако прават концерт (не дај боже) деца пуна сала кои се мислат ако слушаат Некст Тајм (да,да на кирилица) дека се рокери.

Јас не сум овде дојдена за да ви го докажувам тоа... Ја отворив темава за да ги слушнам и вашите коментари, критики... а не со цел да ве наведам да ги слушате нив и да кажувате дека се најдобри.
Поздрав!:smir:

Да,ама ако каже некој не чинат,не му се свиѓаат одма рипате.Критиките не се ништо лошо,баш според нив може да се види што не и се допаѓа на публиката и да се поправи истото,и се стопати подобри од лажното фино дечки супер сте,добри сте:smir::smir:

Да,ама ако каже некој не чинат,не му се свиѓаат одма рипате.

Некои скокаат, меѓутоа во никоја прилика јас не го тврдам спротивното на некоја лоша критика. Единствено ако веќе некој претера со навредување...тоа веќе не е критика.

Критиките не се ништо лошо,баш според нив може да се види што не и се допаѓа на публиката и да се поправи истото,и се стопати подобри од лажното фино дечки супер сте,добри сте:smir::smir:

Со тоа се сложувам.

Што мислите вие Next Time ќе опстојат долго? Ќе дојде друг нов бенд со подобар клиторонавлажнувачки потенцијал и ќе ги потопи Next Time. А за нивната музика нема потреба да се коментира нели :smir:

Што мислите вие Next Time ќе опстојат долго? Ќе дојде друг нов бенд со подобар клиторонавлажнувачки потенцијал и ќе ги потопи Next Time. А за нивната музика нема потреба да се коментира нели :smir:
кога кај нив ќе најдеш музика тогаш речи дека неможе да се коментира...вака мислам дека не ни можеш да го спомнеш...тоа не е музика....:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom