the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Колку им љубоморам , тоа е нешто невидено...
Како прво ги освои срцата на ЖЕНСКАТА публика , односно ја навлажнија женската популација и сеа тооооооп се![]()
Потоа не ги бива музички свати , и прееска кога спомна кој бенд би свирел без пари...
Секој македонски бенд почнал со свирење само за своја душа и останале така .
Професионални бендови од сцена која е Рок а тебе ти е малку позната бидејќи нели , не се згодни типците таму , свират без пари , и што сега ?
Еве да ги споредиме со бенд како Некст Џенерејшн . Некст Џенерејшн се бенд во кој членовите уште се во средно училиште , а прават музика 100 пати подобра од онаа на Некст Тајм....
Ама дали тие те навлажнуваат доволно за да ги слушаш?
Ама не беее....ти не знаеш што збориш :nesum: ...Па они се најдобри и прават најбоља музика на свет...Што им можеш па ти кога се најдобри ??? :baeh: Ај се кладиме дека они ќе го напунат Градски :smir:...Двајцата се многу слатки и мене ми се влажни кога ќе ги видам и сакам да ме ебат кога ќе пораснам(а може и сеа )...:back:
Доста им љубоморите бе, стварно не знам зашто ви сметаат кога се стварно најдобри...Најсекси се од сите наши музичари , фини се до курца и ти можеш да им се фатиш за карираната кошула

Бици душо, не мораш да се трудиш на BliND да му реплицираш пошо знаеме што ќе напишеш однапред...