Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
секако....преслатки...дури мислам дека многу типки шеќераши ќе станат од нив...

Нека се ишишаат па ќе прајме муабет дали се слатки.. Додека не им ја видиш фацата џабе..

И додека не ги запознаеш лично... не можеш да судиш само по фацата на човекот... барем јас така мислам. :toe:

А ти ги имаш запознаено. Пошо луѓе шо ги имаат запознаено не се баш фасцинирани од нив

Ај бе легнете си!

Да да но можеш да судиш по дадени изјави и интервјуа....

Неможеш да судиш ни по тоа има пејачи позади кои стојат PR агенции и определуваат што ќе каже како ќе каже како ќе се однесува на СЕ што ќе се појави на телевизија или кој било mass medium.

Плус ако сакаш вистински да дознаеш за нивниот карактер еве ти уште едно прашање:

Дали ти би се однесувал исто на ТВ кога те гледаат милион луѓе и во живо со другари?

Ај бе легнете си!
ај ти легни си...мене не ми се спие...треба да разглабам на тема некст тајм....:pos2:
Неможеш да судиш ни по тоа има пејачи позади кои стојат PR агенции и определуваат што ќе каже како ќе каже како ќе се однесува на СЕ што ќе се појави на телевизија или кој било mass medium.
позади овие сигурно нема ПР агенции...верувај...ако има ПР агенција ќе имаат основно ниво на изразување

Сите оние кои не ги сакаат и навредуваат Next Time подобро нека си заминат од форумот,затоа што овој форум е за нив а не против нив.И ги навредувате,што се не ги кажавте веќе но сфатете сепак ти се од Македонија и се наши,но сите повеќе би слушале турбо фолк и би ја ширеле таквата музика отколку да ги подржуваат нашите нови пеачи и бендови.Тогаш ако не ги нив подржуваме и сите останати тогаш што останува од нашата музичка сцена НИШТО.И како што велите излегле вчера и снимиле некоја песна со помош на некого тоа е вистина тие на сцена се само неколку месеци но тие и помали имаат настапувано на неколку фестивали.Ако велите дека не вредат не е ниту малку точно.Да не вредат не би ги полниле дискотеките по градовите низ Македонија и не би биле секогаш на фестивалите ако не на првото меѓу првите три места.Ги потценувате нашите пеачи ,а ги сакате и слушате другите.Не да не ги слушате но не и да го потценувате своето.Сепак колку од вас не сакаат да прифатат тие за почеток се ОДЛИЧНИ и им посакувам се најубаво и знам дека ке постигнат многу голем успех и да не се толку добри не би имале толку многу обожаватели не само од 13 до 16 год како што кажа некој хахаха туку и поголеми и толку добра и голема публика.И кој не ги сака не му останува друго освен да ги плука и навредува,но нека ги пцуе на некое друго место а не тука на форум за нив.Може од сето ова само да се види дека не сите ама полно им љубоморат ако не сакаат да признаат така е.ТИЕ СЕ НАЈДОБРИ:baeh::pipi::bip:
јас знам дека не сум компетентен да кажувам ама сепак сакам да ја предложам Bokychka-ku за администратор на подфорумот канта

ај ти легни си...мене не ми се спие...треба да разглабам на тема некст тајм....:pos2:

позади овие сигурно нема ПР агенции...верувај...ако има ПР агенција ќе имаат основно ниво на изразување

да де нови се уште неверувам ни ја да има...до некаде си во право може да видиш генерално каков карактер имаат по интервјуа.

Ако сакаш вистински да ги запознаеш нема замена за искуство од прва рака :)

Али пак во право си...

да де нови се уште неверувам ни ја да има...до некаде си во право може да видиш генерално каков карактер имаат по интервјуа.

Ако сакаш вистински да ги запознаеш нема замена за искуство од прва рака :)

Али пак во право си...
верувај не сакам искуство од прва рака со нив...не ме колни:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom