New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Оние кои не стигнале да пишат мејл и слично. Направете им над 500 ден промет на Уан и ќе добиете карти.

Денес плаќав сметки и се помуабетив со девојчицата таму. Видов туце карти и се распрашав за можните начини за добивање.
Дури и пост пејд договор ако продолжиш, не добиваш карта, освен ако со договорот не земеш нов телефон чија цена надминува 500.

Пост од Тончи.

Ама мене ми стигна гратис. Чисто информативно ме интересира колку би била цената?

Ама мене ми стигна гратис. Чисто информативно ме интересира колку би била цената?
Епа мислам дека не се продаваат, можеш да земеш само гратис по мејл, над 500 промет во уан и по фејсбук тоа што е како квиз..

abe.... све карта .. денес, утре денес утре и никако да стигне мејл !!!!!!!!!!!!!!:violent1::devil2:

Абе добро бе абдали ниедни! До кога со прашањата дали ќе има карти на врата? 1440594 пати е кажано: КАРТИ САМО СО МЕИЛ (ТОА ПРОЈДЕ) ИЛИ ПРЕКУ ОПЕРАТОРОТ ONE! Ај вака со фонт 7 може ќе разберете. :tapp:

АЛееееееееееееееееееФАКИНГлуја ми стигна мејл :)

Vaka sea, site sto imaat prateno mail do nedelata i koi imaat navedeno celosono ime i prezime vo nego imaat dobieno porvratna informacija so ID brojce, izvinete sto traeshe malce podolgo od sto behse planirano, ali mail servisite imaat dneven limit od po 300 mail-ovi i zatoa se odolgovlece rabotava :) celosniot spisok ke bide odnesen deneska vo 9h vo ZOOM i site sto imaat dobieno ID brojce moze da odat da si gi podignat kartite:)

Pozdrav

Vaka sea, site sto imaat prateno mail do nedelata i koi imaat navedeno celosono ime i prezime vo nego imaat dobieno porvratna informacija so ID brojce, izvinete sto traeshe malce podolgo od sto behse planirano, ali mail servisite imaat dneven limit od po 300 mail-ovi i zatoa se odolgovlece rabotava :) celosniot spisok ke bide odnesen deneska vo 9h vo ZOOM i site sto imaat dobieno ID brojce moze da odat da si gi podignat kartite:)

Pozdrav

на еден другар уште му нема стигнато мејл, како да си ја подигне картата?!

на еден другар уште му нема стигнато мејл, како да си ја подигне картата?!

Ako drugarti ima prateno mail do ponedelnikot so celosno ime i prezime , sigurno mu ima stignato mail, a ko pak ima prateno mail do ponedelnikot a mu nema uste stignato , znaci deka ne pisal celosno ime i prezime , ili utnal nesto

А може јас да земам карта и за некој друг, со неговата лична карта?

Fala bogu i jas dobiv meil! Ama dali mozi,posto nemam koj da mi ja zemi kartata da ja zemam jas ama na 31vi? Dali ke bidi kasno?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom