Еј во две хали ли ќе има дочек зошто нешто слушнав дека Аца Лукас ќе доаѓа ц ц ц
Gorillaz Sound System доаѓа.И што бидна сега, Горилаз бендот доаѓа или...!?
Работава е многу сомнителна Изгледа гага влезот ќе биде ублажување на болката наречена Горилаз :tv:
Грасиас водкаGorillaz Sound System доаѓа.
Ќе видиме кај ќе има поарна журка.фејкерска работа.. видовте дека има болје журки од вашите па сеа праите фри ентеранс.. исто ко пред 2-3 години со деранго шо се деси не бевте вие други беа али истата ствар ја напраија.. сеедно убав помин
Сигурно ќе има лимитиран број на карти.И да дојде Горилаз сеедноза џабе пари то ти е брате,битно е да се вртат добри тракви цела вечер па и Џајковски е супер,само ме занима колку ќе собере таму се плашам да не се претрупа местото со народ и да биде хаос.
ke ima limitiran broj na karti, jas kolku sto razbrav 8000 samoИ да дојде Горилаз сеедноза џабе пари то ти е брате,битно е да се вртат добри тракви цела вечер па и Џајковски е супер,само ме занима колку ќе собере таму се плашам да не се претрупа местото со народ и да биде хаос.
И јас би сакал да биде така, ама не е... за Горилаз, доагал комплетен бенд плус нивни DJ и VJ со видео шоу и проекции