New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Меилови се пратени, баш на некои другари им стигнале, мене уште не ми стигнал, ме ребраат овие. :pos:

Али ај ќе почекам... :)

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
мене сеа ми стигна mail со информации за подигање и се тоа:helou:

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
На меил нема нишо, а во Оне ми рекоа дека се чудат зашо сите барале таму а они не биле информирани за такво нешо????

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
На меил нема нишо, а во Оне ми рекоа дека се чудат зашо сите барале таму а они не биле информирани за такво нешо????
Тие шо пратиле маил за гратис карта за саем, и доколку добиле повратен маил, картите не се подигаат во салоните на One, туку на друго место, доколку ти стигне маилот ќе прочиташ каде.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
ја можно е да не одам па ако некој не дојде до карта ке пишам пред време па ќе знаете

pojma_nemam

Пиво
Член од
27 јуни 2007
Мислења
288
Поени од реакции
1
пишува дека треба картата да се подигне до 25 од некој бутик у гтц и сега треба да одам до ск само за картата у сред колоквиумска недела :nenene:

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Lugje ima 2000+ mailovi za prakjanje, pa sea vie videte.... Site ke dobiete informacija od kade treba da se podignat kartite :)
Do utre site ke dobijat povraten mail :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
22
Поени од реакции
10
uste edno vazno prasanje za tie sto ne sme od skopje,dali mora licno da se otide po vleznicata ili moze nekoj drug da ide za mene i da ja zeme gratis vleznicata so moja licna karta i so brojot za identifikacija pri podiganje na biletot :)

mene me stigna povraten mail deneska od urban dance za gratis vlezicata inace :)

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Znaci, site onie koi dobija mail i ne se vo moznost da dojdat licno da si ja zemat, slobodno moze da pratite drug so vashata licna karta i ID broj da dojdat da ja zemat.

Tie sto ne se od Skopje, mozete da pratite nekogo da dojde da ja zeme za vas so toa sto ke go kaze vasheto ime i prezime i ID brojot. Ako se pojavat dve licnosti so ID broj, toj prv sto ke dojde ke ja zeme kartata a vtoriot nema da ja dobie bidejki nemame 100000 gratisi da podelime, pa poradi toa ve molime ili gledajte licno dojdete da ja zemete ili samo edna licnost neka gi podiga kartite.

Kajgana Shop

На врв Bottom