New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Сателајт , само наслов треба на маилот ? ЈА и име и презиме даов ;)

Алал ви вера , браво !

Од мое име ; За нова година ке се превртам :)

ЗВЕРОВИ !!!!1

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Озбилно, сите овие работи за безпари?

И двете хали?

Не ме заебавај. :)

Член од
20 јули 2009
Мислења
21
Поени од реакции
1
jas si prativ veke mejl za free karta.juhuuu.Kako se pogodi godinava znaci extra,docek na nova godina free.Ova nikade vo svet go nema,zurka so takov program za 0 pari.Daj boze i drugata godina One ili nekoj operator pak da bide sponzor:)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Како што пиша некој тип на event-от што го има на фејсбук... Што ќе се замарате со карти чим е гага влез? И да се плаќаат карти не верувам да се најде некој доволно глуп за да купи додека други си влагаат безпари.:toe:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Како што пиша некој тип на event-от што го има на фејсбук... Што ќе се замарате со карти чим е гага влез? И да се плаќаат карти не верувам да се најде некој доволно глуп за да купи додека други си влагаат безпари.:toe:
Поентата на бесплатни Карти:
Делиш карти, и на врата смеат да влезат луѓе само со влезница!
Влезницата е бесплатна.
Зошто!? Затоа што има точно одреден број на карти, и на саем нема да се накрцаат 30к души, туку само тие шо успеале да си земат гага карта.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Поентата на бесплатни Карти:
Делиш карти, и на врата смеат да влезат луѓе само со влезница!
Влезницата е бесплатна.
Зошто!? Затоа што има точно одреден број на карти, и на саем нема да се накрцаат 30к души, туку само тие шо успеале да си земат гага карта.
Брат се тоа ок ама коа ќе видиш колку ќе одат МКЦ, плоштад, по кафичи, надвор од МК, по станови, викендици ваму таму. Ама за ова кога ќе видиш колку гужва ќе има за карти?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Само едно ме интересира...дали ќе дојдат Горилаз како бенд или горилаз саундсистем (тапанар, емси, диџеј и видео проекција)???

Во случај на второто ќе биде навистина под ниво и некултурно да се лаже публика.
Ама еве го чекам батко Цапе да ми одговори ;)

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Само едно ме интересира...дали ќе дојдат Горилаз како бенд или горилаз саундсистем (тапанар, емси, диџеј и видео проекција)???

Во случај на второто ќе биде навистина под ниво и некултурно да се лаже публика.
мое мислење е второто...дај боже да е првото ама не веруам :)

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
фејкерска работа.. видовте дека има болје журки од вашите па сеа праите фри ентеранс.. исто ко пред 2-3 години со деранго шо се деси не бевте вие други беа али истата ствар ја напраија.. сеедно убав помин

П

Паспарту

Гостин

Кај нас секогаш полошата варијанта доаѓа... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom