Еее тој филм бабе тешко у МКД. Тоа у светот се дешаа.Замисли секој во своја хала и кај сакаш идеш
Еее тој филм бабе тешко у МКД. Тоа у светот се дешаа.Замисли секој во своја хала и кај сакаш идеш
Поентата на бесплатни Карти:Како што пиша некој тип на event-от што го има на фејсбук... Што ќе се замарате со карти чим е гага влез? И да се плаќаат карти не верувам да се најде некој доволно глуп за да купи додека други си влагаат безпари.
Брат се тоа ок ама коа ќе видиш колку ќе одат МКЦ, плоштад, по кафичи, надвор од МК, по станови, викендици ваму таму. Ама за ова кога ќе видиш колку гужва ќе има за карти?Поентата на бесплатни Карти:
Делиш карти, и на врата смеат да влезат луѓе само со влезница!
Влезницата е бесплатна.
Зошто!? Затоа што има точно одреден број на карти, и на саем нема да се накрцаат 30к души, туку само тие шо успеале да си земат гага карта.
мое мислење е второто...дај боже да е првото ама не веруамСамо едно ме интересира...дали ќе дојдат Горилаз како бенд или горилаз саундсистем (тапанар, емси, диџеј и видео проекција)???
Во случај на второто ќе биде навистина под ниво и некултурно да се лаже публика.
Ама еве го чекам батко Цапе да ми одговори
Кај нас секогаш полошата варијанта доаѓа...Само едно ме интересира...дали ќе дојдат Горилаз како бенд или горилаз саундсистем (тапанар, емси, диџеј и видео проекција)???
Во случај на второто ќе биде навистина под ниво и некултурно да се лаже публика.
Ама еве го чекам батко Цапе да ми одговори