New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

Член од
28 август 2008
Мислења
18
Поени од реакции
7
Еј во две хали ли ќе има дочек зошто нешто слушнав дека Аца Лукас ќе доаѓа ц ц ц :pipi:

Член од
28 август 2008
Мислења
18
Поени од реакции
7
:smir: Фала :icon_redf:icon_redf:icon_redf
блесава една хахаххахаххаха

D

DartWader

Гостин
Можеле да стават барем симболична цена , да не дојде секоја ала и будала ... !

П

Паспарту

Гостин
И што бидна сега, Горилаз бендот доаѓа или...!?

Работава е многу сомнителна :) Изгледа гага влезот ќе биде ублажување на болката наречена Горилаз :tv:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
И да дојде Горилаз сеедноза џабе пари то ти е брате,битно е да се вртат добри тракви цела вечер па и Џајковски е супер,само ме занима колку ќе собере таму се плашам да не се претрупа местото со народ и да биде хаос.:toe:

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
фејкерска работа.. видовте дека има болје журки од вашите па сеа праите фри ентеранс.. исто ко пред 2-3 години со деранго шо се деси не бевте вие други беа али истата ствар ја напраија.. сеедно убав помин
Ќе видиме кај ќе има поарна журка. :)

И да дојде Горилаз сеедноза џабе пари то ти е брате,битно е да се вртат добри тракви цела вечер па и Џајковски е супер,само ме занима колку ќе собере таму се плашам да не се претрупа местото со народ и да биде хаос.:toe:
Сигурно ќе има лимитиран број на карти.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Чудни ми се некои луѓе што се бунат за работи кои нит ги интересираат нити па биле а нити ќе одат на нив...болна работа, кулирајте не се мочајте врз некој што се потрудил да направи нешто...земете вие направете па после видете како е, за серење по форуми први сте ебаве копиљаците недоквакани!
Кој сака нека оди, индивидуално право си е...кој не, нека седи пред писи дома и нека живее во илузија.

-Trance-HCI

Трансер до срж...
Член од
18 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
16
.. за Горилаз, доагал комплетен бенд плус нивни DJ и VJ со видео шоу и проекции

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
ke ima limitiran broj na karti, jas kolku sto razbrav 8000 samo

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Brojot na kartite e limitiran za da ne se sluci moment kade ke ima 30 000 lugje na saem.

Znaci im blagodarime na site sto ispratija mailovi, do krajot na vikendot ke ve izvestime kade ke mozete da gi podignete gratisite za onie koi ispratile mail. Za tie koi ne stignale da ispratat mail, ke mozete slobodno da proshetate po salonite na ONE niz gradov, ke ima ogroment broj na bileti i tamu...samo ne znaeme do koga :D

ONE oficijalno ke objavi narednata nedela vo koi prodazni saloni ke moze da se podigaat kartite :)

Pozdrav do site i se gleame na saem :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
.. за Горилаз, доагал комплетен бенд плус нивни DJ и VJ со видео шоу и проекции
И јас би сакал да биде така, ама не е. :toe:
Доаѓа Gorillaz Sound System, грешката на myspace страната за евентот е поправена. Доаѓа само DJ и тапанар, видео шоуто се состои од микс од спотовите плус малце визуелни ефекти.
Горилаз бендот како целосен бенд не е на турнеја, сеуште го прават новиот албум "Syberian Sessions" и кога прават (ретко) концерти како целосен бенд, го прават како Мадона, огромен, спектакуларен , со холограм и без помал хонорар од милионче. Они едвај во Европа тук-таму имаат свирено, не пак у Македонија у Саем за нова година ќе свиреле.

Kajgana Shop

На врв Bottom