Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј во две хали ли ќе има дочек зошто нешто слушнав дека Аца Лукас ќе доаѓа ц ц ц![]()
И што бидна сега, Горилаз бендот доаѓа или...!?
Работава е многу сомнителнаИзгледа гага влезот ќе биде ублажување на болката наречена Горилаз :tv:
фејкерска работа.. видовте дека има болје журки од вашите па сеа праите фри ентеранс.. исто ко пред 2-3 години со деранго шо се деси не бевте вие други беа али истата ствар ја напраија.. сеедно убав помин
И да дојде Горилаз сеедноза џабе пари то ти е брате,битно е да се вртат добри тракви цела вечер па и Џајковски е супер,само ме занима колку ќе собере таму се плашам да не се претрупа местото со народ и да биде хаос.![]()
ke ima limitiran broj na karti, jas kolku sto razbrav 8000 samoИ да дојде Горилаз сеедноза џабе пари то ти е брате,битно е да се вртат добри тракви цела вечер па и Џајковски е супер,само ме занима колку ќе собере таму се плашам да не се претрупа местото со народ и да биде хаос.![]()
И јас би сакал да биде така, ама не е... за Горилаз, доагал комплетен бенд плус нивни DJ и VJ со видео шоу и проекции