Непознати форми на живот

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се сложувам со Out Boy тоа е некое срањ* на американците....

Додека ги има Американците секакви животни и што знам што ке има

офф стварно ме насмејавте со тоа портал и дали ке ја убијат Црвенкапа и дали мајката ке пронајде Орка ?!! Буууу:pos2: Почекајте не им текнало за Орки и Толови :toe:

според канџите, и формата на телото личи на мрзливец само што нема крзно. Можно е да е некој мрзливец роден со дефект. шит хепенс:vozbud::vozbud:

Суштество создадено со генетски инженеринг... пола делфин, пола сувоземно животно, со можност и човечки гени да биле вклучени во експериментот...

Знае некој, дали има некоја база или лабораторија на америте во тој дел од Панама?
Бинго!!!!!!!!

Топ 3 приоритет на американците е да вкрстат делфин со човек па ако искочат уште 10-20 вакви нека не ве чудат,мислам што е тука чудно цел свет го знае веќе јавна тајна е ова.Им ја грдат професијата на вистинските генетички инжињери.

Него децва амерички за една до две години ќе си играат одбојка на плажите со овие без проблем.А 100% ќе има и протести save the dolphinoman.

Не е мрзливец..Мрзливеот целиот е влакнест односно има крзно..А оваа суштество не е..

Освен што нема влакна 100% е мрзливец.
Тие живеат во Латинска америка. А има и неколку претпоставки зошто нема влакна.

За влакната да ама што е со големината. Ретко се поголеми од 50 цм а ова суштество е поголемо од 90 цм.(речиси два пати повисоко од просечното што е многу)

Ама мрзливците не се како буриња во стомакот.И не се толку големи ова е поголемо од 1 метро и раците му се некако чудни.А тоа што нема влакна не е ништо чудно.

Не е мрзливец..Мрзливеот целиот е влакнест односно има крзно..А оваа суштество не е..
Истрижиле мрзливец за да изгледа како чудовиште.:toe:
Sloth_002.jpg

Оваа чудна, мистериозна работа излезе на брегот во Велс. Погледнете одблису и оценете што е.

weird_01.jpg

weird_02.jpg

weird_03.jpg

weird_04.jpg

Ова ептен чудно мн работи ми искачат на брегови ....откако се деси со тоа чудовиштето у њујорк:nesum::uvo:

само колку големи и дбели пипци имаат аууу ептен ова како ларви се на некои нема школка туку баш ко некоја чудна главичка ме потсетува на суштествата од филмовите со вонземјани, аи школките се чудни немам досега вакви видено асекако како вештачки делуваат сепак многу грозно
и гледате целото има некоја чудна форма напред како главичка има како некоја змија од школки так анешто како голем црв.

А како тоа бе се таму на запад излегуваат некакви суштества, сте се запрашале ли некогаш? :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom