Непопуларни филмски мислења

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Inception е ок, ништо посебно. Source Code со Jake Gyllenhaal ми е многу поинтересен за гледање на повеќе наврати. Ќе изгледа како да имам нешто против Nolan - нема врска - ама Interstellar исто ми беше невпечатлив, не се сеќавам речиси на ништо иако и на кино и дома го имам гледано.

Disenchantment е екстремно досадна серија. Беан е исклучително антипатичен карактер, еден од најантипатичните протагонисти кои ги имам сретнато.

Disenchantment e многу добра серија, а коментаров над мене е оф-топик во темава.

Disenchantment e многу добра серија, а коментаров над мене е оф-топик во темава.

Што се плашиш да ме цитираш? Како и да е, прочитај ја темава од почеток, не лупај зелени, серии се коментираат уште од прва страна.

Едит : Инаку популарното мислење е дека Disenchantment е добра серија, ти или навистина немаш идеја за што се збори на темава или се тригерна од мојот коментар.

Што се плашиш да ме цитираш? Како и да е, прочитај ја темава од почеток, не лупај зелени, серии се коментираат уште од прва страна.

Едит : Инаку популарното мислење е дека Disenchantment е добра серија, ти или навистина немаш идеја за што се збори на темава или се тригерна од мојот коментар.
Јас имам впечаток дека популарното мислење е - Disenchantment не е добра серија.

Оскарот како филмска награда одамна има изгубено кредибилитет и тежина. Еклатантен пример - La La Lame кој лани беше номиниран во неверојатни 150 категории.

There will be blood - лагано најдобар филм на 21ви век :)

Последно уредено:
There will be blood - лагано во топ 5 филмови на 21ви век :)
upload_2019-7-7_19-41-29.png
upload_2019-7-7_19-41-8.png
Не знам зошто ова би било непопуларно мислење. Можеби ја немаш сфатено поентата на темава!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom