POS-51
Infinity Driver

Нека е со помин
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти искрено сакаш да ги слушаш овие дебилини коментатори од МТВ, со исклучок на еден двајца ?Нека отвори МТВ спортски канал и нека пренесуваат се и онака имаат буџет како НАСА
veke 4,5 godini go imam dreamboxot neznam tocno bas , znaci togas dreamboxot bese 60 eura samo resiverot plus 70 eura sheringot plus satelitskata so motorce 130-140 eura ( satelitskata mi e zemana 2 godini pred dreamboxot ), znaci 260-270 eura dadov , ama odamna koga se bese skapo ,,, e sega e mn poevtino satelitskata so motorce ke ja zemes za 50 evra mos i pomalce , dreambox ako sakas obicen koristen ima nekoi so gi davat zaedno so shering za 60 evra , toa ti e 110 evra , se zavisi do tebe dali sakas od А do Ш da gledas , i dali sakas da gledas hd slika , mozes i da potrazes na net poeftin shering da zemes od nekoj , jas sum prezadovolen so dreamboxotЧисто ме интересира, колку те чинеше целосната инсталација ?
(Ако е 70Е, тоа е џабе за една година ти се извадени парите од кабловската)
Исклучете и ТВ1000 па да го дркам на постери од Лучијана Лопилато ко пред 10 години
se gleda fudbal i basketFala bogu kje gi isklucat, samo razdor u familija mi pravea do sea.
veke 4,5 godini go imam dreamboxot neznam tocno bas , znaci togas dreamboxot bese 60 eura samo resiverot plus 70 eura sheringot plus satelitskata so motorce 130-140 eura ( satelitskata mi e zemana 2 godini pred dreamboxot ), znaci 260-270 eura dadov , ama odamna koga se bese skapo ,,, e sega e mn poevtino satelitskata so motorce ke ja zemes za 50 evra mos i pomalce , dreambox ako sakas obicen koristen ima nekoi so gi davat zaedno so shering za 60 evra , toa ti e 110 evra , se zavisi do tebe dali sakas od А do Ш da gledas , i dali sakas da gledas hd slika , mozes i da potrazes na net poeftin shering da zemes od nekoj , jas sum prezadovolen so dreamboxot
Па тоа е тој шеринг што го збори човекот, се плаќа годишно по 60тина евра најефтиниот ама имаш и на тој огромен број програми.Во тоа немаш некоја годишна претплата или нешто слично, додатни трошоци...? Или само 100ина евра за опремата и решен проблем?
Во тоа немаш некоја годишна претплата или нешто слично, додатни трошоци...? Или само 100ина евра за опремата и решен проблем?