Ти искрено сакаш да ги слушаш овие дебилини коментатори од МТВ, со исклучок на еден двајца ?Нека отвори МТВ спортски канал и нека пренесуваат се и онака имаат буџет како НАСА
veke 4,5 godini go imam dreamboxot neznam tocno bas , znaci togas dreamboxot bese 60 eura samo resiverot plus 70 eura sheringot plus satelitskata so motorce 130-140 eura ( satelitskata mi e zemana 2 godini pred dreamboxot ), znaci 260-270 eura dadov , ama odamna koga se bese skapo ,,, e sega e mn poevtino satelitskata so motorce ke ja zemes za 50 evra mos i pomalce , dreambox ako sakas obicen koristen ima nekoi so gi davat zaedno so shering za 60 evra , toa ti e 110 evra , se zavisi do tebe dali sakas od А do Ш da gledas , i dali sakas da gledas hd slika , mozes i da potrazes na net poeftin shering da zemes od nekoj , jas sum prezadovolen so dreamboxotЧисто ме интересира, колку те чинеше целосната инсталација ?
(Ако е 70Е, тоа е џабе за една година ти се извадени парите од кабловската)
или можеш на оваа што ти стои у аватаров...Исклучете и ТВ1000 па да го дркам на постери од Лучијана Лопилато ко пред 10 години
se gleda fudbal i basketFala bogu kje gi isklucat, samo razdor u familija mi pravea do sea.
Во тоа немаш некоја годишна претплата или нешто слично, додатни трошоци...? Или само 100ина евра за опремата и решен проблем?veke 4,5 godini go imam dreamboxot neznam tocno bas , znaci togas dreamboxot bese 60 eura samo resiverot plus 70 eura sheringot plus satelitskata so motorce 130-140 eura ( satelitskata mi e zemana 2 godini pred dreamboxot ), znaci 260-270 eura dadov , ama odamna koga se bese skapo ,,, e sega e mn poevtino satelitskata so motorce ke ja zemes za 50 evra mos i pomalce , dreambox ako sakas obicen koristen ima nekoi so gi davat zaedno so shering za 60 evra , toa ti e 110 evra , se zavisi do tebe dali sakas od А do Ш da gledas , i dali sakas da gledas hd slika , mozes i da potrazes na net poeftin shering da zemes od nekoj , jas sum prezadovolen so dreamboxot
Па тоа е тој шеринг што го збори човекот, се плаќа годишно по 60тина евра најефтиниот ама имаш и на тој огромен број програми.Во тоа немаш некоја годишна претплата или нешто слично, додатни трошоци...? Или само 100ина евра за опремата и решен проблем?
плаќаш шеринг годишно од 50евра па нагоре....напомена мораш да имаш интернет да ги гледаш каналитеВо тоа немаш некоја годишна претплата или нешто слично, додатни трошоци...? Или само 100ина евра за опремата и решен проблем?