Need for Speed Hot Pursuit, добра е !Да прашам, има ли некоја NFS по Carbon која уствари не е Gran Turismo, Test Drive и Moto GP D) копија?
Или едноставно кажано, да не е срање?
Немам ни време ни гигабајти сите да ги испробувам...
Последното добро нешто од NFS e Carbon.Да прашам, има ли некоја NFS по Carbon која уствари не е Gran Turismo, Test Drive и Moto GP D) копија?
Или едноставно кажано, да не е срање?
Немам ни време ни гигабајти сите да ги испробувам...
Минимум? дефинитивно ми треба нова графичка. Освен графичката (7900 gt) другите работи и подобри ми се. Да пробам со графичкава или да не се мачам џабе?Need For Speed The Run Minimum System Requirements
CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo or equal AMD
RAM: 3 GB
GFX: 512 MB RAM ATI Radeon 4870 or better or 512 MB RAM NVIDIA GeForce 9800 GT or better
DX: DirectX 10
HDD: 18 GB
Audio: DirectX compatible
ODD: DVD Rom
Network: 512 KBPS Internet connection or better
ама мислам дека не се конечни овие, кога ке излезе тогаш ке има.
иначе ја чекам играва, се надевам дека ке биде добра. според трејлерите изгледа ке биде доста добра,
У последно време minimum requirements ваљда сметаат колку да ја подигне играта.Минимум? дефинитивно ми треба нова графичка. Освен графичката (7900 gt) другите работи и подобри ми се. Да пробам со графичкава или да не се мачам џабе?
Најнормално се мести, си ги ставаш w a s d и готово. Се слагам, стварно се глупи контролите на почеток.се добро почна ,све ултра нема да сецне ,, али она конторлите се срање,,,како се мести за тестатура,,,наместам едно копче,идам на другото го наместам,,она првото се измести ..до мене ли е
ја играм на десна рака ,т.е. возам ,,навикнат сум на стрелките,,,, инаку наместив на др копчиња,,ми се допага графиката,добро се вози,дрифтингот е супер,али приказната нема везе а и ова со конторлите ме изнервира xDНајнормално се мести, си ги ставаш w a s d и готово. Се слагам, стварно се глупи контролите на почеток.
Веројатно како moust wanted нигогаш нема да направат игра овие .... иако е антика најдобра е за играње
Ти сакаш да ја играш пиратската игра преку Origin?покомплицирана игра од оваа не сум играл. DLC нема никаде за симнување, ниту пак "patch". де симни овој .dll фајл, де оној. повеќе од колите шо се за отклучување тражи онлајн да играш. инсталирав Origin, направив акаунт, логирав се од програмата, од играта ми кажува дека не сум логиран
па да ти се испосерам у играта умрена, постарите се милјарда пати подобри. овие новиве можат вода да им носат на Underground 1,2, Most Wanted, Carbon, Pro Street, Undercover
од Shift се друго натаму е тешко срање, Criterion копиљаците го уништија името NFS
па и оваа новата шо гледам ќе искача, "Most Wanted" од Criterion ја прават