Need for Speed: The Run

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
ај дечки малку можи оф топик ама како да ги апдејтувам графичката и звучнака карта оти и кај мене сецка please!!

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Да прашам, има ли некоја NFS по Carbon која уствари не е Gran Turismo, Test Drive и Moto GP :)D) копија?
Или едноставно кажано, да не е срање?
Немам ни време ни гигабајти сите да ги испробувам...

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Да прашам, има ли некоја NFS по Carbon која уствари не е Gran Turismo, Test Drive и Moto GP :)D) копија?
Need for Speed Hot Pursuit, добра е !

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Последното добро нешто од NFS e Carbon.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.078
Aма интрото кине!
На момент си помислив конечно нфс што ќе застане зад mw или еве carbon..
Колата мене ми е претешка, ми отиде прстот претискајќи, дека фино ќе поминеш ако си кочиш ама губиш од брзина. Кога сме кај брзината, константно ~ 300. Премногу е линеарна, и немаш каде да си ја научиш колата, бавно, брзо, кулирање, натпреварување.. курац. Овие Shift сјебаа се', и океј да е, од старт.. Единствено ми се допадна графиката и камерата при дрифтање. А да, тешка кола.. се дрифти на секоја кривиниа, само buzzkill-от е што немаш време, мораш да се тркаш..

Возам, како секој сељак во душа, bmw-то.
И се убив симнувајќу кракови, антивирусот се скина бришејќи, еднаш одново ја инсталирав, што траеше like saatipol upm. :)

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Луѓе, да не знаете зошто при секое наредно вклучување на играта, морам од поново да ги местам контролите? Многу ме замара тоа -_-"
Иначе играта е страва :)

Член од
2 август 2010
Мислења
39
Поени од реакции
13
the procedure entry point GerCurrent ProcessorNumber could not be located in the dynamic link libary KERNEL32.DLL ? go simnam fajlot nemozam da go kopiram pomos ?

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
се добро почна ,све ултра нема да сецне ,, али она конторлите се срање,,,како се мести за тестатура,,,наместам едно копче,идам на другото го наместам,,она првото се измести ..до мене ли е

С

сашенко

Гостин
Need For Speed The Run Minimum System Requirements

CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo or equal AMD
RAM: 3 GB
GFX: 512 MB RAM ATI Radeon 4870 or better or 512 MB RAM NVIDIA GeForce 9800 GT or better
DX: DirectX 10
HDD: 18 GB
Audio: DirectX compatible
ODD: DVD Rom
Network: 512 KBPS Internet connection or better
ама мислам дека не се конечни овие, кога ке излезе тогаш ке има.
иначе ја чекам играва, се надевам дека ке биде добра. според трејлерите изгледа ке биде доста добра,
Минимум? :confused: дефинитивно ми треба нова графичка. Освен графичката (7900 gt) другите работи и подобри ми се. Да пробам со графичкава или да не се мачам џабе?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.078
Минимум? :confused: дефинитивно ми треба нова графичка. Освен графичката (7900 gt) другите работи и подобри ми се. Да пробам со графичкава или да не се мачам џабе?
У последно време minimum requirements ваљда сметаат колку да ја подигне играта.

Не ни помислувај со 7900gt.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
се добро почна ,све ултра нема да сецне ,, али она конторлите се срање,,,како се мести за тестатура,,,наместам едно копче,идам на другото го наместам,,она првото се измести ..до мене ли е
Најнормално се мести, си ги ставаш w a s d и готово. Се слагам, стварно се глупи контролите на почеток.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Веројатно како moust wanted нигогаш нема да направат игра овие .... иако е антика најдобра е за играње

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
Најнормално се мести, си ги ставаш w a s d и готово. Се слагам, стварно се глупи контролите на почеток.
ја играм на десна рака ,т.е. возам ,,навикнат сум на стрелките,,,, инаку наместив на др копчиња,,ми се допага графиката,добро се вози,дрифтингот е супер,али приказната нема везе а и ова со конторлите ме изнервира xD

Веројатно како moust wanted нигогаш нема да направат игра овие .... иако е антика најдобра е за играње

најдобра е до сеа ,Undercover е најблиска до неа .. инаку ја имам у комп и секогаш ке си ја играм,онака за релаксирање е добра

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
покомплицирана игра од оваа не сум играл. DLC нема никаде за симнување, ниту пак "patch". де симни овој .dll фајл, де оној. повеќе од колите шо се за отклучување тражи онлајн да играш. инсталирав Origin, направив акаунт, логирав се од програмата, од играта ми кажува дека не сум логиран :tapp:

па да ти се испосерам у играта умрена, постарите се милјарда пати подобри. овие новиве можат вода да им носат на Underground 1,2, Most Wanted, Carbon, Pro Street, Undercover
од Shift се друго натаму е тешко срање, Criterion копиљаците го уништија името NFS

па и оваа новата шо гледам ќе искача, "Most Wanted" од Criterion ја прават :facepalm:

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
покомплицирана игра од оваа не сум играл. DLC нема никаде за симнување, ниту пак "patch". де симни овој .dll фајл, де оној. повеќе од колите шо се за отклучување тражи онлајн да играш. инсталирав Origin, направив акаунт, логирав се од програмата, од играта ми кажува дека не сум логиран :tapp:

па да ти се испосерам у играта умрена, постарите се милјарда пати подобри. овие новиве можат вода да им носат на Underground 1,2, Most Wanted, Carbon, Pro Street, Undercover
од Shift се друго натаму е тешко срање, Criterion копиљаците го уништија името NFS

па и оваа новата шо гледам ќе искача, "Most Wanted" од Criterion ја прават :facepalm:
Ти сакаш да ја играш пиратската игра преку Origin?:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom