Afro Samurai
Nicotine Desperado
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 5
a da proba ona malku poveke da se potrudi pobrzo da si svrsi,i za ona kakov saka i da bide...heheheheee a be ne zezaj ima takvi sto ke te rasturaaat so saati i nema da svrsat,...se ima devojko.
samo sto koga devojkata nema da moze da svrsi(a deckoto svrsil) toa e nekako i normalno,neli?pa sto ima togas devojkata da mu pleska takvo nesto vo faca(koga toa e i normalno i e prirodno)?
od druga strana ako deckoto ne moze da svrsi,jasno e deka taa devojka(ili barem vo toj moment)ne ja bivalo),i ne ke da e do nego(vo najgolem slucaj),taka da...poveke odgovara on toa da i go plesne na devojkata vo faca,otkolku obratno...
za poslednata recenica nema mnogu sto da komentiram,samo se nadevam i deka ti e navistina taka(iako ne znam za devojka kaj koja ne e taka(barem na muabet))...i edno so sigurnost znam,SEKOGAS IMA PODOBRO...:smir:
као прво...мислам дека сакаат сите тука да посочат дека сексот е од љубов...али ти батка толку примитивно нешто си напишал...кој некогаш рекол или негде било напишано дека е нормално женско да не сврши?..или дека ако машкото не сврши дека тоа е до женската(како шо викаш ти во најголем случај)...денес стресот и психолошки негативности и притисоци се најчести предизвикувачи на импотенција...и ај објасни ми како некој пар (шо не е на апчиња некои или некоја дрога) ќе успее да има секс повеќе од ете 40 минути?..и како тоа женската воопшто ќе ја ставиш во кревет ако не ја бива???