Не свршив! (низок удар, наивност или...?)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
А каде постои тоа правило да мора да свршиш при секој секс?

Може да се случи и од премореност и разно разни милион работи, нормлано дека внесуваш новитети, особено кога си подолого со некој, ама се случува (фала богу не често) некогаш ќе се деси, и немора одма на астал да му го акнеш „јас не свршив“ ајде сеа да анализираме, баш ти треба да го водиш партнерот каде ти е убаво што те возбудува највеќе, и секоја жена гарант си има своја точка на „топење“, не е тешко ич само треба да си внесен целосно во секост не само колку да се испразниш.

a zensko saka da go cue toa?
Би било смешно:pos:
Машката и женска физиономија,за жал се различни.
Ако на машкото му требаат пет,на женскота му требаат 15мин за оргазам(во просек)
Впрочем,многу е полесно женско да задоволи машко,
отколку машко да задоволи женско:kafe:

Ако на машкото му требаат пет,на женскота му требаат 15мин за оргазам(во просек)

Ама просек извади се надевам дека либето не те чита на кајгана или пак не лажира оргазми само да си крениш самодоверба:icon_eek::kez:

e pa da,bas zaradi toa(boldiranoto),sto ke bide ako devojka ne moze da zadovoli decko i toj toa i go plesne vo faca,pa togas toa(so ogled na boldiranoto)bi bilo mnogu potezok udar vrz egoto na devojkata otkolku koga bi bilo obratno.

Ама просек извади се надевам дека либето не те чита на кајгана или пак не лажира оргазми само да си крениш самодоверба:icon_eek::kez:
Ха,ха па тој не е мој просек,ниту негов...:baeh:
Нашиот просек е наша работа.
Инаку ова е просек од тие што го имаат истражувано машко-женските оргазми.Не се прај прост.

ар
e pa da,bas zaradi toa(boldiranoto),sto ke bide ako devojka ne moze da zadovoli decko i toj toa i go plesne vo faca,pa togas toa(so ogled na boldiranoto)bi bilo mnogu potezok udar vrz egoto na devojkata otkolku koga bi bilo obratno.
Сигурно дека не е пожелно и би бил низок удар.
Ама во реалноста тоа би значело дека му фали нешто(алкохол,психа)

Инаку ова е просек од тие што го имаат истражувано машко-женските оргазми.Не се прај прост.
kolku istrazuvanja tolku i razlicni proseci,ova mozebi e prosek,ama kaj zena od edno35 godini i decki tinejdzeri od 17-18 godini.inaku malku tesko deka toj prosek e realen.

ар
Сигурно дека не е пожелно и би бил низок удар.
Ама во реалноста тоа би значело дека му фали нешто(алкохол,психа)
toa bi znacelo deka na NEA i fali nesto.zamisli prirodata na nejzina strana i se drugo,a ona i pokraj toa ne moze da zadovoli decko.katastrofa,a ne pa uste toada i bide plesnato vo faca.:nesvest::kesa:

kolku istrazuvanja tolku i razlicni proseci,ova mozebi e prosek,ama kaj zena od edno35 godini i decki tinejdzeri od 17-18 godini.inaku malku tesko deka toj prosek e realen.

toa bi znacelo deka na NEA i fali nesto.zamisli prirodata na nejzina strana i se drugo,a ona i pokraj toa ne moze da zadovoli decko.katastrofa,a ne pa uste toada i bide plesnato vo faca.:nesvest::kesa:

Добро бе алекс нели вие мажите под дифолт не легнувате со некоја која што не ви го дига..?
А тоа значи дека ако више си отишол дотаму да ја легнеш во кого треба да го бараме проблемот а?
И да е девица машко ќе сврши, на жените малку повеќе им треба и тоа е зависи од девојка.
Па и да и го плесне бисерот да не и се срони ако не се компитабили ќе си најдат чаре, или ќе сватат кај лежел „зајакот“.

Луси_Лу;2851899[B напиша:
]Добро бе алекс нели вие мажите под дифолт не легнувате со некоја која што не ви го дига..?
А тоа значи дека ако више си отишол дотаму да ја легнеш во кого треба да го бараме проблемот а?[/B]
И да е девица машко ќе сврши, на жените малку повеќе им треба и тоа е зависи од девојка.
Па и да и го плесне бисерот да не и се срони ако не се компитабили ќе си најдат чаре, или ќе сватат кај лежел „зајакот“.
a cekaj vie zenite pod difolt legnuvate bas so tie sto ne ve palat(sto ne ve vlaznat)?
a toa znaci deka ako vise si otisla do tamu da legnes so nego vo kogo treba da go barame problemot,a?
za devica toa malku poveke e diskutabilno(vprocem i za drgite,ne samo za devicite).

se soglasuvam so tebe samo vo poslednata recenica.:smir:

a cekaj vie zenite pod difolt legnuvate bas so tie sto ne ve palat(sto ne ve vlaznat)?
a toa znaci deka ako vise si otisla do tamu da legnes so nego vo kogo treba da go barame problemot,a?
za devica toa malku poveke e diskutabilno(vprocem i za drgite,ne samo za devicite).

se soglasuvam so tebe samo vo poslednata recenica.:smir:

Ама ми го изврте муабет жими леб...

Нормално дека одат со човек кој ги возбудува, арно ама за да сврши и треба повеќе одколку на вас мажите, каков сака и да е принцот на белиот коњ, ќе се потруди малку повеќе од 15тина минути, ако сака да возврати на партнерката.
И да ќе заборавев више сум оддамна легната со партнер кој знае многу добро каде што и како и да е екстра. :pipi:

Ама ми го изврте муабет жими леб...

Нормално дека одат со човек кој ги возбудува, арно ама за да сврши и треба повеќе одколку на вас мажите, каков сака и да е принцот на белиот коњ, ќе се потруди малку повеќе од 15тина минути, ако сака да возврати на партнерката.
И да ќе заборавев више сум оддамна легната со партнер кој знае многу добро каде што и како и да е екстра. :pipi:
a da proba ona malku poveke da se potrudi pobrzo da si svrsi,i za ona kakov saka i da bide...heheheheee a be ne zezaj ima takvi sto ke te rasturaaat so saati i nema da svrsat,...se ima devojko.
samo sto koga devojkata nema da moze da svrsi(a deckoto svrsil) toa e nekako i normalno,neli?pa sto ima togas devojkata da mu pleska takvo nesto vo faca(koga toa e i normalno i e prirodno)?
od druga strana ako deckoto ne moze da svrsi,jasno e deka taa devojka(ili barem vo toj moment)ne ja bivalo),i ne ke da e do nego(vo najgolem slucaj),taka da...poveke odgovara on toa da i go plesne na devojkata vo faca,otkolku obratno...:)
za poslednata recenica nema mnogu sto da komentiram,samo se nadevam i deka ti e navistina taka(iako ne znam za devojka kaj koja ne e taka(barem na muabet))...i edno so sigurnost znam,SEKOGAS IMA PODOBRO...:):smir:

a da proba ona malku poveke da se potrudi pobrzo da si svrsi,i za ona kakov saka i da bide...heheheheee a be ne zezaj ima takvi sto ke te rasturaaat so saati i nema da svrsat,...se ima devojko.
samo sto koga devojkata nema da moze da svrsi(a deckoto svrsil) toa e nekako i normalno,neli?pa sto ima togas devojkata da mu pleska takvo nesto vo faca(koga toa e i normalno i e prirodno)?
od druga strana ako deckoto ne moze da svrsi,jasno e deka taa devojka(ili barem vo toj moment)ne ja bivalo),i ne ke da e do nego(vo najgolem slucaj),taka da...poveke odgovara on toa da i go plesne na devojkata vo faca,otkolku obratno...:)
za poslednata recenica nema mnogu sto da komentiram,samo se nadevam i deka ti e navistina taka(iako ne znam za devojka kaj koja ne e taka(barem na muabet))...i edno so sigurnost znam,SEKOGAS IMA PODOBRO...:):smir:

Врти сучи па на исто си тераш.. ама ако не ке си ги мериме и така неам што, а за тоа имало подобро па не верувам да ти кажам одлично е со трето на пат :)

Врти сучи па на исто си тераш.. ама ако не ке си ги мериме и така неам што, а за тоа имало подобро па не верувам да ти кажам одлично е со трето на пат :)
a na sto treba da teram?i nema za sto da si gi merime,muabetot e da stane jasno deka mnogu ste vo zabluda koga stanuva zbor za mazite(barem spored ovie izjavi sto gi davate za mazite na forumov ispaga kako nisto da ne znaete za niv)).
spored vas ispaga deka,ako ne mu se diga-do nego e;ako mu se diga-(samo togas)do vas e;ako prebrzo svrsil-do nego e;ako ne moze da svrsi-do nego e;ako vie ne svrsite -pak do nego e...vrti suci za se vi se krivi mazite,aj malku bidete i samokriticni.

a za podobro,sekogas imalo i sekogas ke ima(osven ako ne e kiselo grozjeto)...:)
samo od toa sto e na pat,nema podobro,...(osven se razbira prethodnoto ili pak slednoto)...:):smir:

Ти изгледа заборави дека ние сме чеда на би Александар и дека за нас не важат светските норми.

Во прилог на темата и накратко да ги запознае македонските стандарди делфубуба и останатите ќе кажам една случка за големиот Александар и античките Македонци запишана од Ангела Маркос голем пријател на Македонија и македонските пениси.

Како тривиа ќе оди дека оваа случка Паско Кузман им ја прераскажува на археолозите од останатите земји.

Once upon а time............................................................

Дошол на посета во Македонија големиот Аристотел поранешен учител познат математичар,филозоф и што уште не какви референции на уште поголемиот Александар.
За таа чест Александрал ја наредил фалангата со 12 метарски копја и со штитови во раце да му оддржат смотра и чест на Аристотел.

Одеќи покрај колоната наредени како првачина пред екскурзија видел дека на еден антички Македонец му стрчи едно прсте од левата нога.
Тогаш Александар извадил мечот и го потскратил, Македонецот не ни писнал и кога го прашал Александар дали го боли.
Овај силно викнал НЕ ! ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ ОД ФАЛАНГАТА НА АЛЕКСАНДАР!!
Аристотел бил импресиониран од цврстината на Македонците, на некој 400 метра забележал цела подлактица како стрчи и неа ја поткастрил Александар и војникот повторно викнал дека не го боли оти е од ФАЛАНГАТА МАКЕДОНСКА !!!

И пред крајот забележал Александар дека стрчи некој полов орган, Александар не се двоумел воопшто ги чкрапнал тие скромни 6 инчи и ги фрлил на неговиот хетеросексуален пес кој наликува на Шарпланинец да го жвакне и пак прашал налутено ТЕ БОЛИ!!!

На ова војникот одговорил

НЕ !! ЗОШТО НЕ Е МОЈ, ТОЈ Е ОД КОЛЕГАВА ОД ВТОРИОТ РЕД!!!

Мислам дека после оваа мала анегнота ќе ти биде појасно дека ние не сме во светските стандарди

Велиш со саати а?
Кога не постои љубов и страст,можеби.

Девојката не ја бива или тој не сака да ја биде?

Велиш со саати а?
Кога не постои љубов и страст,можеби.

Девојката не ја бива или тој не сака да ја биде?
aj prasanjava postavi si gi i ti samata,samo zameni gi mestata na mazite i zenite vo istite,pa odgovori.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom