Не свршив! (низок удар, наивност или...?)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
a da proba ona malku poveke da se potrudi pobrzo da si svrsi,i za ona kakov saka i da bide...heheheheee a be ne zezaj ima takvi sto ke te rasturaaat so saati i nema da svrsat,...se ima devojko.
samo sto koga devojkata nema da moze da svrsi(a deckoto svrsil) toa e nekako i normalno,neli?pa sto ima togas devojkata da mu pleska takvo nesto vo faca(koga toa e i normalno i e prirodno)?
od druga strana ako deckoto ne moze da svrsi,jasno e deka taa devojka(ili barem vo toj moment)ne ja bivalo),i ne ke da e do nego(vo najgolem slucaj),taka da...poveke odgovara on toa da i go plesne na devojkata vo faca,otkolku obratno
...:)
za poslednata recenica nema mnogu sto da komentiram,samo se nadevam i deka ti e navistina taka(iako ne znam za devojka kaj koja ne e taka(barem na muabet))...i edno so sigurnost znam,SEKOGAS IMA PODOBRO...:):smir:

као прво...мислам дека сакаат сите тука да посочат дека сексот е од љубов...али ти батка толку примитивно нешто си напишал...кој некогаш рекол или негде било напишано дека е нормално женско да не сврши?..или дека ако машкото не сврши дека тоа е до женската(како шо викаш ти во најголем случај)...денес стресот и психолошки негативности и притисоци се најчести предизвикувачи на импотенција...и ај објасни ми како некој пар (шо не е на апчиња некои или некоја дрога) ќе успее да има секс повеќе од ете 40 минути?..и како тоа женската воопшто ќе ја ставиш во кревет ако не ја бива???

Пред некоја година можев да им помогнам на сите цурици кој никад не свршиле. Оргазам загарантиран 100%. Сега би сакал али стварно неможам :toe: Коначно се решив на сериозна веза ( да не помисли некој дека не ми се дига прутот )

Пред некоја година можев да им помогнам на сите цурици кој никад не свршиле. Оргазам загарантиран 100%. Сега би сакал али стварно неможам :toe: Коначно се решив на сериозна веза ( да не помисли некој дека не ми се дига прутот )

Хехе заради вакви ијзави феминистките имаат работа :pos2:

Сите ќе свршат кога ќе престанат да бидат опседнати од свршувањето...

Да не бегаме од темата:)
Не е дали свршила или не,туку начинот на кој тоа го кажува.Ви рекол некој нешто слично,вие сте рекле некому?Нема други зборови за да се укаже на подобрување на сексуалниот живот?

Не е дали свршила или не,туку начинот на кој тоа го кажува.Ви рекол некој нешто слично,вие сте рекле некому?Нема други зборови за да се укаже на подобрување на сексуалниот живот?

Па да де, тоа е поентата, со момак како мене такво нешто не е можно да се деси. Мислам дека треба да отворам школа, све помалку фрустрации ќе има кај жениве.

Па да де, тоа е поентата, со момак како мене такво нешто не е можно да се деси. Мислам дека треба да отворам школа, све помалку фрустрации ќе има кај жениве.

Чим е така,слободно пофали се,еве како исклучок ти дозволувам бесплатна реклама :)

као прво...мислам дека сакаат сите тука да посочат дека сексот е од љубов...али ти батка толку примитивно нешто си напишал...кој некогаш рекол или негде било напишано дека е нормално женско да не сврши?..или дека ако машкото не сврши дека тоа е до женската(како шо викаш ти во најголем случај)...денес стресот и психолошки негативности и притисоци се најчести предизвикувачи на импотенција...и ај објасни ми како некој пар (шо не е на апчиња некои или некоја дрога) ќе успее да има секс повеќе од ете 40 минути?..и како тоа женската воопшто ќе ја ставиш во кревет ако не ја бива???
aj uste ednas procitaj go postot sto si gi citiral(pa i toj na koj sto e replika istiot post,)pa stavi prst na glava i koga ke uspees da go svatis,postavi prasanje,vaka ti seuste pojma nemas sto voopsto sodrzi postot sto si go citiral,i postavuvas prasanja i zaklucoci koi nemaat nikakva vrska so istiot,...zemi procitaj go uste edno iljada pati pa mozebi ke ja svatis negovata poenta...
a inaku ova prasanjava ti se:pos2:...bog da cuva:
-seks od ljubov vo koj edniot partner mu pleska vo faca na drugiot.:pos2:kaj e tuka ljubovta?
-za toa dali e normalno zensko da ne svrsi.procitaj pisuvaat devojkite vo pogornite postovi(ako na pr.masko vo prosek svrsuva za 5min,na devojkite bi im bile potrebni okolu 15 min.),ako e toa taka togas i normalno e sekogas maskoto da svrsi pobrzo,a ako e taka koga zenskoto ke svrsi?i zasto togas zenskata bi mu plesnala vo faca na deckoto nesto sto e normalno vo prirodata?(toa bese muabetot),sega jasno ti e?
-i vikas stresot i i psiholoskite negativnosti i pritisoci se najcesti predizvikuvaci na impotencija?oiva samo kaj maskite ili i zenskite imaat takov problem koga ne mozat da doziveat orgazam,ili pak koga nemozat dovolno da uzivaat vo seksot?a?zasto togas bi bil kriv tuka mazot za istoto?aj objasni te molam koga si tolku pameten.
-kako ke uspee nekoj par da ima seks poveke od 40 min?:pos2::pos2::pos2:znaes kako? koga ke bide iskusen par(iskusen maz i iskusna zena),a ne popaleni tinejdzeri koi svrsavaat i na crtani so Tom i Dzeri...
-kako devojkata ke ja stavis voopto vo krevet ako ne ja biva?:pos2::pos2::pos2:
a kako ti voopsto ke stavis vo krevet devojka sto epten ja biva,ako tebe ne te biva?
sigurno mnooogu potesko od obratnata situacija ako tebe te biva,a nea ne...:)

i koga veke spomnuvas primitivizam,poleka so istiot koga ke odgovaras na postov,nemoij da ja nadmines dozata koja ja imase vo prethodniot tvoj post:):smir:

skoro okolu 80% mazite svrsuvaat i tuka zavrsuva cinot , a dodeka ostanatite 20% zenite koi mozat da doziveat orgazam.

Имам дечко и идеме долго и не му имам кажано демек не свршив него самиот знае зашто после сум таква тажна хахахаха и после уште еднаш пробуваме..хахахах а да ми каже дека не свршил нема да ме погоди многу ако ми објасни зашто.да ми каже што е работата!:)

Имам дечко и идеме долго и не му имам кажано демек не свршив него самиот знае зашто после сум таква тажна хахахаха и после уште еднаш пробуваме..хахахах а да ми каже дека не свршил нема да ме погоди многу ако ми објасни зашто.да ми каже што е работата!:)

slusaj poveketo zenski nemozat da svrsat bidejki ima treba vreme ili pak e mn tesko da se dozivee (ako do sea ne si doziveala)... postoi predigra za vreme na sexot koja ke ti ovozmozi da se cuvstvuvas zapaleno e sea ponataka toa zavisi i od sexot :wink:

Sex&love напиша:
Dali moze nekoj da mi pomogne?
bag.gif

vakva e rabotata znaci sakame so devojkata da imame sex i bidejki ni e prv pat sakam sovet od nekoj poiskusen... Dali treba da ja izgubi nevinosta so kondom ili bez i dali treba nekoj dodatni raboti da napravi. Ve molam za pomos fala unapred
sm_bigeek.gif
a050.gif

slusaj poveketo zenski nemozat da svrsat bidejki ima treba vreme ili pak e mn tesko da se dozivee (ako do sea ne si doziveala)... postoi predigra za vreme na sexot koja ke ti ovozmozi da se cuvstvuvas zapaleno e sea ponataka toa zavisi i od sexot :wink:

Дечко ти од љубовни проблеми како да легнеш за прв пат во својот живот се префрли и да даваш совети?
Абе до каде отиде светов,еј....

Sum slusnala deka ima predigra ne se sekiraj..:) samo ne sekogas moze da svrsis..mnogu faktori vlijaat na toa..taka da..fala ti mnogu na sovetot ma da ne mi treba:)

Mi imaat kazano, deka ne svrsile, milsam...nekolkupati mi imaat kazano.
Jebiga, ima vtiora, treta rudna, kade si pomagame, no najcesto toa so fuckbuddies, oti so moine, redovnine, si se znajme veke koj kako dise.

I ne e sramota, sto, pa da si znam za drug pat be.
Ponekad ne mi se lize (retko, ali se desava) putence slatko, rozefko, za da svrsi....:)

Понизок удар од тој кога неможам да свршам значи нема, само мене ми се има дешавано а кај женската страна досега не, или сум многу добар во :sekss: , или такви ми се погодиле, ненаситни женски слатки суштества...охохохохо шо убооо се испофалив алал да ми е:baeh:, иначе јас како млад и потентен пастув не знам зошто ми се има случувано да не свршам?! :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom