Afro Samurai
Nicotine Desperado
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 5
a da proba ona malku poveke da se potrudi pobrzo da si svrsi,i za ona kakov saka i da bide...heheheheee a be ne zezaj ima takvi sto ke te rasturaaat so saati i nema da svrsat,...se ima devojko.
samo sto koga devojkata nema da moze da svrsi(a deckoto svrsil) toa e nekako i normalno,neli?pa sto ima togas devojkata da mu pleska takvo nesto vo faca(koga toa e i normalno i e prirodno)?
od druga strana ako deckoto ne moze da svrsi,jasno e deka taa devojka(ili barem vo toj moment)ne ja bivalo),i ne ke da e do nego(vo najgolem slucaj),taka da...poveke odgovara on toa da i go plesne na devojkata vo faca,otkolku obratno...
za poslednata recenica nema mnogu sto da komentiram,samo se nadevam i deka ti e navistina taka(iako ne znam za devojka kaj koja ne e taka(barem na muabet))...i edno so sigurnost znam,SEKOGAS IMA PODOBRO...:smir:
као прво...мислам дека сакаат сите тука да посочат дека сексот е од љубов...али ти батка толку примитивно нешто си напишал...кој некогаш рекол или негде било напишано дека е нормално женско да не сврши?..или дека ако машкото не сврши дека тоа е до женската(како шо викаш ти во најголем случај)...денес стресот и психолошки негативности и притисоци се најчести предизвикувачи на импотенција...и ај објасни ми како некој пар (шо не е на апчиња некои или некоја дрога) ќе успее да има секс повеќе од ете 40 минути?..и како тоа женската воопшто ќе ја ставиш во кревет ако не ја бива???

Коначно се решив на сериозна веза ( да не помисли некој дека не ми се дига прутот )