(Не)омилени ТВ фацки!?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Dragan Vucic, Boki 13 , voditelkite od Kari Pari i mnogu drugi :violent1:

Нај препотентен е Чомовски од а1 Зар не сфативте дека тој гостите ги вика во емисија за тој да им ги објасни работите, а не да биде водител. За Тони М. се најдобро

најдобар според мене тони михајловски , а најлош убедливо чомовски од а1 . ја не знам како стигал оној човек до водител и уредник .појма немам . кога читаше вести само грешки правеше . само аааааааааааааааааааа.
Па нормално дека ќе прави кога нон стоп е пијан,еднаш барем на снимање трезен да отидеше...

Буквално ми се повраќа од Бојан 13ка...
Ми се свиѓаше Игор Џамбазов како водител...

Boki 13 (grevce) saka da bide zabaven ama na kraj gostite nego go zaebavaat SUDBINI COVECKI!
Comovski ne znae da sklopi recenica!
Dragan VUCIC + sin mu seljaci na stoletieto!

Бојан 13-ка.. Ми се гади кога ќе го видам на ТВ! Одвратен е...

Омилени ми се Игор Џамбазов, Тони Михајловски и водителон од една емисија- во центар мислам се викат и колку со знам Ефтов (Ефтимов) се виикаше водителов. За најодвратен е убедливо Драган Вучиќ

Na amebata Comovski treba da mu se zabrani pristap do sekakov medium.Jas ne znam Velija dali gleda uopste.Mu ja unistuva televizijata....a da....
Bokiiiiiiii,D i M Volcic,LILAAAAAAAAAA,Vaseto Eftovo,site vo kanal5,Tabakovski,Trpevci od Sitel...i mn mn mn mn drugi.
Komplimenti za Dzambazov i onoj mrdnatiot od daj pobrzaj

Toni Mihajlovski i Marko se zakon, ama boki debilon so glumi ludilo i Vucic kompanija:pop:pa sramota e be cel svet gi pluka:kesa:

Бојан 13, Билјана Секуловска, Чомовски, Латас, Мирка, Лила, Вучиќ, Марко и многу други. За нив подоцна.

Омилена без конуренција на сите времиња ми е Билјана Секуловска... а неомилени ги имам мн... коа ке имам некогаш време ке ги набројам...

Не гледам ТВ многу ама од тоа што гледам...типката што водеше временска на А1 е супер и Весна бејби..се сеќавам на неа од порано,ќе те насмее и се.А иначе Бојан 13 е личноста од која кожата ми се дига и ми се повраќа...Антипатика во понашање и се и да промовирал турбо фолк како што слушам... :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom