Не јадете мајонез!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Кој нема гајле со мрсноча, нема гајле нит со мајонез - и да го јаде на кила ќе живее сто и една.

Се согласувам.
Јадам мајонез ко мутава а холестеролот ми е на загрижувачко ниска граница.
Па се додека ми предизвикува задоволство во исхраната а не се одразува негативно на моето здравје ќе го конзумирам.

Вкусен ми е во салата,со тост, хамбургер, помфрит...дома не го јадеме, освен понекогаш оној полимарк со краставица, или хелманс со маслиново, ептен коа ќе ни дојде желба.Дека е штетен-е, но ако се ограничувам така за се што е штетно, ќе треба трева да јадам:)

Вкусноо ее али умерено и нема да има проблеми не мора уоопште да се исфрла од храната на крај краева и на човелкото тело му требаат масти - умерено!:trepka::trepka:

Ако сакате да се откажувате од мајонез земете томи лајт...кисел е многу у не е тој вкус убавиот

Не бе, зашо да не јадам?
Ќе си јадам јас, поубав ми е од кечапот!

Ако сакате да се откажувате од мајонез земете томи лајт...кисел е многу у не е тој вкус убавиот

а ако е лајт е помалце мрсен???

не бе кој ве лаже:pos2:

Абе јадам мајонез и ми е супер.

lele bas sea jadam majonez so pomfrit mmm...mn e vkusno a i voopsto ne mi smetA :helou:

а ако е лајт е помалце мрсен???

не бе кој ве лаже:pos2:
Не ми беше тоа поентата да кажам колку е мрсен, туку вкусот е сосема различен од обичниот.

Јас нејадам мајонез...одвратно ми е..бљак.

А сакам да ги прашам тие што не јадат мајонез, дали јадете руска салата?

+подарок за мајонезјадачите хуху
mayo-713953.jpg
2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom