Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dolphin напиша:Ако се тече како што треба сезонава, Сан Антонио ќе се пласира во финалето и таму ќе изгуби!!!
Зашто мислам така?
Па прво Кометал ми изгуби од Слагелсе, потоа, Милан го загуби калчото од Јуве, па Лигата на Шампиони од Ливерпул (ако ми верувате имунитетот ми е паднат ради таа вечер, и секое сабајле ми идат солзи на очи сеуште), Шалке (мојот втор тим), ги загуби првенството и финалето на купот од Баерн, на Раиконен му пукна гумата у последен круг, Рони О`Саливен ја загуби титулата светски шампион, Кастратовиќ се откажа од репзезентација, Манасков одби да се врати, а Перез прифати да им помогне со нас и да се реактивира!, голманите на Македонија у фудбал се викаат Маџовски и Гаџовски!!!!!?????????, а бате Ване денес се фалеше дека Скопје е гола вода, дека градски стадион е руина и дека Скопјани се нула пошо само стадионот у Ср бил по стандарди!!!
Така да, Сан Антонио за жал најверојатно ќе го изгуби финалето. иако до последен момент ќе навиам за нив пред екраните на орбит ЕСПН!!!
Даваат NBA на Orbit ESPN?!?!