NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Не се надевајте на Детроит, дебелиот и другар му парче ке ги прават.

Prv natprevar vo finaleto na istochnata konferencija Detroit - Majami 90 - 81

Gizo напиша:
Не се надевајте на Детроит, дебелиот и другар му парче ке ги прават.

Другарче слушај ме :lol: Детроит и Сан Антонио финале. Уште пред да почне плејофот кажав.

Детроит е многу опасна екипа. Незнаеш кој може да погоди највеќе. Имаат во плејофов 5 различни играчи за најдобри стрелци. Ниедна екипа тоа го нема. А кога ќе се додаде одбраната што ја играат, џабе е Шекил. И лани беше дебелиот + Коби па го сркнаа поштено.

Браво Детроит, само напред!!!!!!!

И јас сум за Пистонс-Спарс финале. :)

San Antonio - Feniks 111-108 (San Antonio vodi 2-0 vo finaleto na zapadot)

Мајами - Детроит 92-86 сега е 1-1

Абе види, многу поубаво ќе биде Мајами да го тепа Детроит, пошо на нас многу полесно ќе ни биде да ги згазиме мајами у финале, ама по се ми се чини дека со пистонси ќе се јадеме у финалето...

Р.Ѕ. Долфин има живеено пола година у Сан Антонио на времето...

Dolphin напиша:
Р.Ѕ. Долфин има живеено пола година у Сан Антонио на времето...

Јас ќе навивам за Детроит, не дека сум бил некогаш, ама знам другар, што има другар што поминал низ Детроит. :lol: :lol:

Р.Ѕ Делфин ќе се јадеме ако влезат Детроит во финале, зошто твоите веќе влегоа

Сан Антонио е на чекор пред пласман во големото Финале по третата победа над тимот на Феникс на домашен терен и сега е 3-0 за Сан Антонио. Следниот натпревар се игра во понеделник повторно во Аламо дом

Мајами победи во Детроит и води со 2-1. Вејд 36 поени, Шек 24

San Antonio - Phoenix 106-111
Stoudemire 31 pts

Изненадувачки ама Феникс го тепа Сан Антонио во гости и намали на 3-1

Radical Boy напиша:
San Antonio - Phoenix 106-111
Stoudemire 31 pts

Изненадувачки ама Феникс го тепа Сан Антонио во гости и намали на 3-1
mislam deka ovaa mozhe da tera i do sedma utakmica ako se zeme deka narednata se igra vo Feniks. mislam deka vo prodolzhenie formatot e 1-1-1 do sedmata :)

Ама треба Феникс пак да тепа во Сан Антонио. Не ми се верува цврста екипа како Сан АНтонио да си дозволи луксуз да изгуби три по ред и да дојде до ситуација да одлучува една утакмица и тоа во Феникс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom