Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
To be or not to be za durant.. jordan, lebron, bird.. ili mitch richmond, alex english, george gervin.. sam si ja bira sudbinata.. legenda ili just a great scorer who would rather ride another star's coattails
DA NE SLUSAM OPRAVDUVANJA
Кожата си ја остави КД на терен, заслужи победа братот.
АКО воопшто Бруклин се пласира понатаму (а на крај освои по некое чудо и титула) треба споменик пред салата да му изградат.Grin iks faktor
Од Латвија е човекот.
Сга илз ќе га прогласе за втор најдобар на сите времиња, прв е Харден секакоDurant oficijalno go proglasuvam za top 10 igrac na site vreminja
Латвиец, латвинец, лево маде - небитно.Да не идам оф топик. Знам јас од кад е и ги знам двете имиња на земјите, ама така да наречат некој од таа националност, прв пат слушам.
Курва Балканска копито класично е ми треба одмор бла бла бла него кога опинок стане чизма тоа е![]()
Jokić potvrdio: Ne igra za reprezentaciju
Centar Denver Nagetsa i MVP NBA Nikola Jokić neće nastupiti za reprezentaciju Srbije na predstojećem kvalifikacionom turniru za OI, kao ni na Olimpijskim igrama u Tokiju koje slede, potvrdio je košarkaš za Tanjug.sportklub.rs
Pa i onaka za srbija smesen e ednostavno igra radi reda.. filip petrusev bi go sednal na klupaКурва Балканска копито класично е ми треба одмор бла бла бла него кога опинок стане чизма тоа е