НБА сезона 2019/2020

Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам како постојат уште луѓе кои го омаловажуваат после вакви партии. Па и да се најголеми хејтери.

Автоматски споено мислење:

Она коа ќе е јасно дека ќе бидеш топ 5 во сите (офанзивни) статистички категории, па решаваш и во блокади да го направиш истото. :cool:
Човекот против Хјустон е претворен во Мутомбо и Алонзо, компилација може да се направи од топ 10 потези во серијава, и сите да бидат блокади од Леброн.
Не е можно какви блокади праи, боље од цепелин.
Чудовиште.

Дајте ако најдете клип од сите заедно во серијава.
Автоматски споено мислење:

Плејоф Рондо :icon_lol:

Последно уредено:
Boston vecer ke gi zgazi pak i ke se plasiraat vo konferenciskoto finale na istok

Харден задњата тројка ја посвети на liz братот :D,не за друго плус го имаше

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Na makedonski se pishuva i izgovara "poslednata trojka"
"Zadnjata" toa e srpski jazik, no nisto novo, peer4injata po skopje taka zboruvaat, mizerija ste.
P.S fala mu na Harden

Na makedonski se pishuva i izgovara "poslednata trojka"
"Zadnjata" toa e srpski jazik, no nisto novo, peer4injata po skopje taka zboruvaat, mizerija ste.
P.S fala mu na Harden
На македонски е и да пишуваш на ќирилица, ама не си бил изгледа на тој час.

Jas ako sakam ke pisuvam na kirilica ne mi e prob, no vie vasheto ne mozete da go izmenite.
Doeni ste uste od mali so makedonsko-srpski jazik, sto ima tuka da diskutirame ponatamu.

Jas ako sakam ke pisuvam na kirilica ne mi e prob, no vie vasheto ne mozete da go izmenite.
Doeni ste uste od mali so makedonsko-srpski jazik, sto ima tuka da diskutirame ponatamu.

Aма изгледа и ова е некој нов македонски збор. :)

Kazi koj e pojjjakk, Harden ili Lenard, uste 4ekame odluka.
I u6te 4ekame da napi6e6 na kirilica.

Pozz

Лик што напишал Ќирилица соли памет како требало да пишуваат другите. :ROFLMAO:

Bro se izvinuvam, ne solam nikomu pamet.
Samo malku mi se crinky ovie posrbeni makedonci, ili obratno makedonizirani srbi, tie si znaat kako se ustvari.
Patem i na site vi se izvinuvam sto zaminav off topic na temava, nema da se povtori.

Bro se izvinuvam, ne solam nikomu pamet.
Samo malku mi se crinky ovie posrbeni makedonci, ili obratno makedonizirani srbi, tie si znaat kako se ustvari.
Patem i na site vi se izvinuvam sto zaminav off topic na temava, nema da se povtori.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ни крив ни должен се јавува :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom