Тоа што го прави Леброн на 35 години е неверојатно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Она коа ќе е јасно дека ќе бидеш топ 5 во сите (офанзивни) статистички категории, па решаваш и во блокади да го направиш истото.Не знам како постојат уште луѓе кои го омаловажуваат после вакви партии. Па и да се најголеми хејтери.
Автоматски споено мислење:
Харден задњата тројка ја посвети на liz братот,не за друго плус го имаше
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
На македонски е и да пишуваш на ќирилица, ама не си бил изгледа на тој час.Na makedonski se pishuva i izgovara "poslednata trojka"
"Zadnjata" toa e srpski jazik, no nisto novo, peer4injata po skopje taka zboruvaat, mizerija ste.
P.S fala mu na Harden
И плус, користење 4 мислев дека умре со хај фајв во 2005.На македонски е и да пишуваш на ќирилица, ама не си бил изгледа на тој час.
Jas ako sakam ke pisuvam na kirilica ne mi e prob, no vie vasheto ne mozete da go izmenite.
Doeni ste uste od mali so makedonsko-srpski jazik, sto ima tuka da diskutirame ponatamu.
Jas ako sakam ke pisuvam na kirilica ne mi e prob, no vie vasheto ne mozete da go izmenite.
Doeni ste uste od mali so makedonsko-srpski jazik, sto ima tuka da diskutirame ponatamu.
Лик што напишал Ќирилица соли памет како требало да пишуваат другите.![]()
Bro se izvinuvam, ne solam nikomu pamet.
Samo malku mi se crinky ovie posrbeni makedonci, ili obratno makedonizirani srbi, tie si znaat kako se ustvari.
Patem i na site vi se izvinuvam sto zaminav off topic na temava, nema da se povtori.