НБА сезона 2019/2020

Статус
Затворена за нови мислења.
Треба да се самоцитирам за поставата со Дејвис центар? Секој просечен следач го знаеше тоа, ваљда не сакаше да го троши цело време Дејвис како центар но натаму мислам дека вака ќе игра.

:vozbud::vozbud::vozbud:
Не верував дека некад ќе се палам вака на потези на Леброн, мајке ми... Ги моча од керамиди серијава, нарочито глупакот Вестбрук.

Иначе Леброн слабиот за на запад hhh
И ја Брон никад не сум го сакал,јес да е топ кошаркар,али не е фин,такво чуство,како да ја силува играта

Пи4кици не се палете, сега кога ќе уклу4и Харден бист моуд ќе ги поплави, ја вртат серијата. #FearTheBeard #Rockets4Life

Game over
Tolku mu e silata na Hjuston... ako ne odi shutot od nadvor toa e toa, drugo oruzje o4igledno nemaat, posebno protiv Lejkersi.
Shteta za Harden cela sezona a i prethodnite sezoni individualno partali ja napravi ligata.
No ako ima namera nekogas da osvojuva, ke mora da pristapi poseriozno, a pod toa podrazbiram da odi vo drug tim, da se spoi so nekoj seriozen all star a ne so westbrook ciglarot, ili da mu donesaat nekoj igra4i koj navistina ke mu bidat od korist.
Najgolema greska vo karierata mu e ovaa sto se spoi da igra zaedno so westbrick ...

Game over
Tolku mu e silata na Hjuston... ako ne odi shutot od nadvor toa e toa, drugo oruzje o4igledno nemaat, posebno protiv Lejkersi.
Shteta za Harden cela sezona a i prethodnite sezoni individualno partali ja napravi ligata.
No ako ima namera nekogas da osvojuva, ke mora da pristapi poseriozno, a pod toa podrazbiram da odi vo drug tim, da se spoi so nekoj seriozen all star a ne so westbrook ciglarot, ili da mu donesaat nekoj igra4i koj navistina ke mu bidat od korist.
Najgolema greska vo karierata mu e ovaa sto se spoi da igra zaedno so westbrick ...
Колку и да е срамота тоа што го праи Русел на терен у оваа серија, толку е и срамота вчера Харден со 2-11 шут, 0 жар и пожртвуваност у игра, 20 прилики имаа да пробаат да ја добијат уткамицата.

Најисфурано дуо на сите времиња, најблиску до прстен само ако запросуваат некоја госпоѓа иначе никад.

Ако не му оди шутот од надвор на Хјустон, ништо не прај. И сега се враќаме на муабетот ко го трејдуваа Капела.

Колку и да е срамота тоа што го праи Русел на терен у оваа серија, толку е и срамота вчера Харден со 2-11 шут, 0 жар и пожртвуваност у игра, 20 прилики имаа да пробаат да ја добијат уткамицата.

Најисфурано дуо на сите времиња, најблиску до прстен само ако запросуваат некоја госпоѓа иначе никад.
Уште не можам да разберам зошто им е Рас кога одат смал бол постава со 70 шутнати тројки по утакмица? И плус зема огромна плата а Харден е најкорисен како плеј. Да можат да го трампаат Рас за Бредли Бил би било многу интересно.

Anteto ili Embiid treba da mu go donesat na Harden. Togas ke blesne uste povekje Harden, strashen Assistent e isto taka, no so ovie drvava ne moze da igra nikakvi akcii, na koj da mu asistira ? ...
vidovte Lakersi kako go branea sekoja akcija po 2ca 4uvari uste na linijata za 3 poeni go cekaa na Harden, morase da ja podava topkata na sekoe nemase drug izbor onevozmozen bese da odigra bilo sto, cisto na sila od slobodni mu stavi 20pts ...
Zamisli pod kosh da e Ante ili Embid :) a ne ovaj ciglarot mu go donesoa, mnogu slab i smesen igrac e ciglata.

Anteto ili Embiid treba da mu go donesat na Harden. Togas ke blesne uste povekje Harden, strashen Assistent e isto taka, no so ovie drvava ne moze da igra nikakvi akcii, na koj da mu asistira ? ...
vidovte Lakersi kako go branea sekoja akcija po 2ca 4uvari uste na linijata za 3 poeni go cekaa na Harden, morase da ja podava topkata na sekoe nemase drug izbor onevozmozen bese da odigra bilo sto, cisto na sila od slobodni mu stavi 20pts ...
Zamisli pod kosh da e Ante ili Embid :) a ne ovaj ciglarot mu go donesoa, mnogu slab i smesen igrac e ciglata.
Абе никој не вика дека не е играчиште, и да, Лејкерси имаат далеку подбра екипа ама ти со своите постови се заслужи ремет што после првата утакмица се палеше и пишуваше глупости:)(y)

Абе никој не вика дека не е играчиште, и да, Лејкерси имаат далеку подбра екипа ама ти со своите постови се заслужи ремет што после првата утакмица се палеше и пишуваше глупости:)(y)

(y)

Онака те цитирам, само да кажам дека додека не сфатат луѓето дека врвен играч не е оној кој само игра напад нема да знаат ништо за кошарката. Сите суперѕвезди, лидери, играчи воџи на своите тимови се добри во двата правци, Коби, Леброн, Џордан, Данкан итн итн, а Харден тоа не е и точка. Офанзино е супер, иако според мене преценет пошо му свират глупости за фаули и буквално треба на 2 метра од него да стоиш за да не ти свирнат фаул, божем одбојка е ова, али дефанзивно е тешка пропаст. Веројатно најисфураниот играч икада, лупа статистики офанзивно со силување а резултати нигде (од аспект на титули, па и финалиња).

Лејкерс само со Торонто може да има фрки од преостанатите тимови, иако и нив на 4 добиени ќе ги добијат според мене.

Како фан на Лејкерс од 1992-1993 (прво кошарка заследив, па фудбал) сакам во финалето на Западната конференција да им ја дупнат главата на УМРЕНИТЕ Клиперс.

Само заради Дончиќ.
Толку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom