НБА сезона 2019/2020

Статус
Затворена за нови мислења.
89435444_740394786769241_7430492695677632512_n.jpg

Корона-хумор, али прашање на време беше ова дека ќе се појави некој позитивен на вирусот, никој не е имун, не е заебанција. Исправна одлука да се суспендира лигата. Како може едни играат, други одложени ебати парите и бизнисите, во секој спорт го има истово. Треба пауза да има на сите спортски натпреварувања еден период додека не се смири целава ситуација.
Е сега нас како фанови без разлика дали не се свиѓа и не, силен замав зема ова нарочито чим навлезе и кај спортистиве, а рачунај колку се спремни нба кошаркариве.

Моја прогноза е дека дирек ќе почнат со плејофот на 15ти април, макар и плејофот да се игра без публика. Секако ако нема други заболени. Имаше видео од Ибака како ја бакнува топката после слободно фрлање на Гобер.

чим навлезе и кај спортистиве, а рачунај колку се спремни нба кошаркариве.
Ех, не е прв пат играчи да бидат заболени, секоја година сигурен сум дека има 50+ ситуации каде играчи порад и болест пропуштиле натпревар.

Најново, пред три дена буквално, Стеф Кари беше разболен (ама не е корона)

Нема простор за паника ич, нека се паузира спортскиов свет до летото, да се надеваме ваљда луѓето што работат на вирусот знаат што прават и тамам тогаш да се врати во нормала лигава/плејоф

Скроз офтопик, ама дури нема НБА, можда малце време за филм :) Искрено размислував кој ми е омилен филм шо сум го гледал, а поврзан со кошарка, и ми се чини дека ова ми е all time favorite.

Некој друг предлог?

Скроз офтопик, ама дури нема НБА, можда малце време за филм :) Искрено размислував кој ми е омилен филм шо сум го гледал, а поврзан со кошарка, и ми се чини дека ова ми е all time favorite.

Некој друг предлог?

Повеќето веројатно веќе сте го гледале но вреди да се гледа уште еднаш.
Знам дека бараш предлог за филм а не документарец но лично немам таков предлог :)

White men can’t jump :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom