НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Mi mirisa na povredi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Леброн огромен е веќе над 10 години..Досеа немаше ниедна посериозна повреда.. Шо ќе се промени сеа? Или се надеваш на повреди пошто поинаку неможи да запри со доминација? Во тој случај дно од чоек си

nba_g_kingjames_576.jpg

Брон стално варирал со килажа од 122kg до 113kg.
lebron-skinny.jpg

Во последниве години ја има намалено килажата што е нормално да го намали притисокот во колената,но секогаш е фит и физички спремен и e човек што премногу се грижи и троши пари за своето тело.

A 2016 report estimated that James spends $1.5 million per year on his body. ESPN's Brian Windhorst recently reported that James' annual body care costs in the seven figures.
Additionally, James' house is essentially a laboratory with a team of scientists that help him stay in tip-top shape. That team includes a former Navy SEAL who serves as his biomechanist, a recovery coach, the Cavs' team of physical coaches and trainers, plus personal chefs and masseuses. According to Windhorst, James has a full gym, ice tub and hot tub, and hyperbaric chamber in his home.

Леброн огромен е веќе над 10 години..Досеа немаше ниедна посериозна повреда.. Шо ќе се промени сеа? Или се надеваш на повреди пошто поинаку неможи да запри со доминација? Во тој случај дно од чоек си

nba_g_kingjames_576.jpg

Se nadevam na povredi zatoa sto ne moze da se zapre dominacijata

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кармело Ентони потпиша за Хјустон: Нов шампион во најава?

Вака пишува на Кајгана.
Најверојатно пак ќе гледаме финале на западот ГС-Хјустон, освен ако не се паднат порано еден против друг.

На Кајгана не знам дали ги преведуваат текстовите за НБА или самите ги пишуваат, ама воглавно се полни со глупости и грешки. Прашањето во насловот е крајно претенциозно и остава впечаток како засилувањето со Ентони да се работи за Top 5 MVP калибар на играч.

Уште во вториот пасус имаат грешка:
Кармело (34) ќе игра во тимот со најбрзиот напад во лигата (...)
Хјустон го нема најбрзиот напад во лигата и за ова да го знаат не треба да бидат аналитичари на рамниште на Зак Лоу, доволна е една кратка екскурзија до Basketball Reference.

Houston Pace.jpg

Па не е којзнае каква грешка.. Хјустон сепак асоцира на тим со брзи напади од ко дојде Диентони.. Незнам кај се гледа шо PACE имат кога Харден е во игра.. Оти од тие 13 мин шо не ги игра сигурно многу им паѓа статистиката.. Пол ги влечка тогаш нападите до последни секунди

Па не е којзнае каква грешка.. Хјустон сепак асоцира на тим со брзи напади од ко дојде Диентони.. Незнам кај се гледа шо PACE имат кога Харден е во игра.. Оти од тие 13 мин шо не ги игра сигурно многу им паѓа статистиката.. Пол ги влечка тогаш нападите до последни секунди
Ни во 2016/17 не беше Хјустон кога Харден цела сезона ја одигра на PG. Бруклин и Феникс беа.

За Лејкерс си сеа?

Последен меч во кариерата, три четвртини тимот му губи, цел меч се мачи со шутот и форсира ко ненормален, али на крајот знаеш дека ќе ги погоди битните шутеви па макар и од кош на кош шутирал. Значи конкретно за овој шут, уште 2000 пати да го видам во истата ситуација знам дека ќе го погоди шутот, такво проклето копиле беше мамбата, све да му ебам премногу фали у кошарката.
:cuc::cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom